2018-02-11 Somchai, en cool man...

Somchai, som är utvecklingsstörd, och som fått en 3-hjulig cykel med elmotor av Karin och Kjell Bergqvist och motorn har dessvärre gått sönder. Så han har nu sedan en tid varit tvungen att använda sin gamla 3-hjuliga cykel som han driver med en spak för att ta sig fram.
 
Det är jobbigt för honom på grund av hans handikapp och för att få lite inkomst samlar han flaskor, burkar etc i byn och att ta sig fram med hjälp av spaken gör det svårare för honom. 
 
Samran (som byggt hans nya 3-hjuling med elmotor) har fått i uppdrag av Kjelle att fixa en ny motor till cykeln. Under tiden får Somchai använda den 3-hjuliga cykel med elmotor som stått hemma hos Karin & Kjell. 
 
Den 3-hjulingen var tänkt att skänkas till en man i byn som hade svårt att röra sig men som tyvärr dog innan han fick bruk av cykeln. Nu kommer cykeln tur nog till användning av Somchai istället så det är ju toppenbra.
 
Somchai ser cool ut med sina militärkläder och solbrillor...
 
Den "nya" cykeln hade punka som Samran fixade och den behöver även smörjas här och där men det fixar Samran också.
 
Nu har Somchai en likvärdig cykel under tiden som hans cykel med elmotor fixas...
 
Återigen ett projekt som genomförts av Kjelle och Karin och som sponsras av deras Insamlingsstiftelse. Det är fantastiskt behjärtansvärt det också!
 
Vill du vara med och hjälpa dem att hjälpa genom Insamlingsstiftelsen kan du enkelt göra det genom swishnummer: 0709838678.
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Tack till er båda två. Ni är fantastiska !!

Svar: Tack :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: