2018-02-17 En ny cykel till vårt älskade barnbarn Adam...

Vårt älskade barnbarn Adam som fyllt 4 år den 2 februari håller på att lära sig cykla och när de kommer hem till Huay Yang den 9 mars får han sin födelsedags present i efterskott, det vill säga en cykel.
 
Han får börja med stödhjul och då det ligger i släkten att träningscykla är det en bra träning att passa på när de är här. Han kan cykla ner med oss till stranden eller med mig och hämta vatten på Charming Mart etc etc. Att bara cykla på vårt område är en bra början bara det.
 
Rulle köpte den här kvalitetscykeln på Bike Club utanför kassorna på HomePro i Prachuap Khiri Khan och den är gedigen med bra komponenter när det gäller ram, sadel, framgaffel, bromsar, kedja med rejält kedjeskydd, kraftiga däck, pedaler, reflexer etc. Den har till och med en liten flaskhållare bakom sadeln :-D 
 
Att satsa på en billig cykel av skräpkvalitet är det ingen vits med anser vi. Den här cykel är på 16 tum och den kommer att passa Adam perfekt med sadeln i lägsta höjd. När de har åkt hem får den göras i ordning och prepareras samt förvaras väl tills de kommer hem hit igen. Adam kan ha den här cykeln i flera år och därför är det bra med en kvalitetscykel från början tycker vi.
 
Morfar Rulle har ett bra öga för vad som är bra eller inte i cykelväg och det känns tryggt för oss alla. 
 
Nu ska vi försöka hitta en liten cykelkorg som han kan ha på styret och stoppa ner lite saker i som han vill ha med sig på sin cykeltur.
 
Adams nya cykel...
 
 
Flaskhållare bakom sadeln...
 
RoyalBaby ett passande namn på en cykel för Adam :-D <3
 
Vad roligt det ska bli när de kommer och jag längtar av hela mitt hjärta!
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Birgitta S:

Hej vilken fin cykel Adam kommer att bli så lycklig hälsningar Birgitta S

Svar: Tack så mycket Birgitta 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Och som av en händelse så var den röd!🚴‍♂️kram Gertrude

Svar: Jepp så klart Gertrude 😁Kram 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: