2018-02-24 En kaffepaketleverans samt en trevlig kväll i goda vänners lag...

Vilken trevlig kväll vi fick tillsammans Putte & Siw samt Ingemar & Britt-Marie och Britt-Marie hade med sig ett paket bryggkaffe till oss och sådana överraskningar blir vi alltid blir lika glada över. Tack goa fina vänner för det!
 
En god gärning från Britt-Marie och Ingemar :-D
 
Efter några drinkar hos oss samt trevliga samtal beslöt vi att äta kvällsmat på Jubu Jubu Bar-B-Q Restaurant då den ligger på ett lagom avstånd, ifall att det skulle börja regna igen, samt att de har mycket god mat där till humana priser även när det gäller dryck.
 
Det är också sällan trängsel där med matgäster, märkligt nog, men bra för oss som därmed får maten så snabbt den går att tillaga. 
 
Vi var där vid 20.00 tiden och sällskapet innan oss hade just ätit klart så därmed var det perfekt tid då det inte fanns någon mer gäst där mer än oss för kvällen. 
 
Jubu Jubus grillspett kan jag varmt rekommendera, 5 kolgrillade spett varvat med kyckling eller annan mix samt grönsaker för 90 baht, är en tillräckligt stor portion för de flesta normalätare.
 
Deras pad thai eller pad mama som ligger invirad i ett tunt skal av omelett är också mycket god och lite speciell med tanke på den tunna omeletten. Det finns givetvis annan god och vällagad mat där också men oftast väljer vi restaurang efter just den mat vi är sugna på för kvällen. 
 
En av våra favoritrestauranger på Samutvägen strax innan järnvägsövergången mot Phet Kasem Road...
 
Stort TACK goa fina vänner för en synnerligen trevlig kväll!

Kommentera här: