2018-01-17 Wow vilken magisk upplevelse havet och stranden bjöd på idag, så gott för kropp och knopp...

Idag är det onsdag och då blir det strandlångis med goa fina vännen Ulf Ö och det är ett mycket trevligt inslag i mina veckorutiner.
 
Jag gillar mina små rutiner eller agendor i veckan för det är ett viktigt inslag i mitt fria liv att ha en liten rutin och agenda varje dag så inte dagarna bara far iväg hur som helst. Ibland kan det givetvis också kännas fritt att låta dagen styra över mig och bara flyta med men så länge mina rutiner eller "måsten" är av eget intresse och skapar ett gott och hälsosamt liv känns det bara bra. 
 
Det är det livet jag vill leva som passionär och mitt tidigare arbetsliv med plikter och andra måsten, som andra bestämde att jag måste hålla mig till, är över. Min tid som är kvar på denna jord är viktig för mig och att jag är den som tagit över rodret och jag har bara ett mål i sikte och det är att må så bra jag bara kan och förmår.
 
Jag vill bara omge mig med de människor som jag älskar eller tycker om att vara med och som ger kärlek och/eller positiv energi och då byggs en ömsesidig känsla upp som gagnar oss alla och som gör oss gott. 
 
Att vakna upp denna ljuvliga dag, ha min älskade Rulle i min närhet varje dag, cykla ner till stranden, träffa mina goa fina hundar där som blir lika glada varje gång samt idag få trevligt sällskap av goa fina vännen Ulf är en känsla som ger så mycket glädje.
 
Veta att jag har min älskade fina familj samt våra fina vänner fyller mig med en sådan ofantligt livsglädje som är svår att ens beskriva.
 
Idag var det otroligt lugnt på havet och långa dyningar dundrade in och sköljde upp på stranden mer eller mindre. Soldiset dämpade värmen något men det gick knappt att skönja vare sig Chan- och Thaisi Island eller bergen vid Ao Manao. Så magiskt vackert! 
 
Havet går ihop med himlen idag...
 
 
Mitt strandade träd syns knappt idag....
 
 
 
Ulf tar på berget vid klippgränsen för att det ska gillas att man gått dit enligt Kia... 
 
 
Nu vänder vi söderut igen...
 
En läcker typ kaktusväxt på strandängen...
 
 
En vacker snäcka som bara ligger där och väntar på att fotograferas...
 
Nu kan vi se Chan- och Thaisi Islands bättre...
 
Mjuka fina vågor...
 
Hat Wanakon...
 
Dolphin Beach med små snäckor som spridits ut när vågorna drar sig tillbaka...
 
Dolphin Beach med vy norrut från stenpiren sett...
 
Fiskebåtshamnen...
 
Jackspiren syns därborta....
 
Stenpiren som delar Dolphin Beach och Jacks Beach...
 
Fiskebåtshamnen...
 
 
Dags att ge sig ut för en fisketur...
 
 
Han i fören vinkar tillbaka till mitt tecken om fiskelycka...
 
 
Vilken härlig dag och strandlångis det blev idag också och vilket härligt väder Huay Yang bjöd på idag med badbart hav för den som vill ha lite lugnare vågor än som varit i veckan... 
 
Stort TACK till Ulf för ett mycket trevligt sällskap samt till alla "mina" goa fina vovvar som dyker upp här och där och hälsar glatt och som glädjer min tillvaro ytterligare!
 
Till er bloggläsare önskar jag en underbar onsdag (Lill-Lördag) och var rädd om livet, du har bara ett! 

Kommentarer:

1 Anonym:

Å så underbart det ser ut. Tycker om då det är så där lugnt . Jag tycker också om dina betraktelser över livet. Kanske därför att dom i så mycket överensstämmer med mina.
Håll nu vädret så där tills vi kommer och gärna lite längre.
Ha en skön kväll . Kram Gertrude

Svar: Tack så mycket Gertrude och jag känner också igen mig i dina betraktelser över livet med mycket känsla, kärlek samt humor😍 Jag försöker ha koll på vädret och se till att det blir det bästa för er när ni kommer och är här. Ha en skön dag och kväll du/ni också 😍Kram ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Johan:

Härliga bilder
Härlig vardag i härliga Huay yang
Gött liv helt enkelt
Mvh Johan

Svar: Tack så mycket Johan för din kommentar! 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Anonym:

Underbara bilder
Ses snart 😍 Kram från
Susanne Orchid f11

Svar: Tack så mycket Susanne och välkommen hem till HY igen 😍Kram 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Anonym:

Hej! Jag är i Huay yang i två dagar till och vill inte missa något spännande! Har snorklat på tulu och imorgon tänkte starta dagen på matmarknaden. Har du något tips vad som händer fredag/lördag? Du verkar ha koll :) Jag är 27 år och tycker om lite allt möjligt, mat, träning och natur! Tack på förhand/ Jana Snygg (om du vill och kan kanske du kan svara via messenger på Facebook :))

Svar: Hej Jana, Ett tips är att kolla på FB och grupperna Reklam för utbudet i Huay Yang och Huay Yang -aktivitetsida, där ser du om något är på gång som du skulle gilla. I övrigt finns det tips i min blogg under kategorin utflykter etc. Lycka till och ha så skoj dina 2 sista dagar här i HY :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Christina:

Underbart ljuvliga vyer! En lisa för själen :-)

Svar: Tack så mycket Christina och visst är det så 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: