2018-01-20 Pooliv på Lotus 1 samt en trevlig kväll i goda vänners lag!

På eftermiddagen hade våra trevliga grannar Pontus och Marie bjudit in sina vänner för ett litet poolparty och för oss andra på Lotus 1 som ville vara med.
 
Kul initiativ men för mig som är ett fryslort när det gäller bad under 30 C avstod jag gärna och tog en liten cykeltur istället för att träna in mig på clipsen (SPD) på mina cykelskor som kommer att ge en bättre effekt på mina cykelträningar.
 
Kul hade de i vart fall och fast det var tillräckligt kallt i mitt tycke hade de även lagd ett isblock i poolen, brrr!
 
Roligt att skapa trivsel på området i både vått och torrt och de är våra nya husägare på Lotus 1 duktiga på! 
 
 
Pontus och Marie...
 
 
Rulle och jag fick en mycket trevlig kväll tillsammans med våra goa fina vänner Yvonne och Lars som började med en GT hos dem och vi avslutade med ett smarrigt kvällsmål på Patty Bank.
 
Stort TACK för en mysig kväll! 

Kommentarer:

1 Birgitta S:

Ha Ha förstår att du som är mer än van vid +30 backade på det doppet. Men jag hade nog inte bangat är det runt +28 i vattnet badar jag. Jag o ena sonen kom hem för ca 1 timme sen efter en promis o lek i snö med en pigg Siberian Husky en ras som älskar kyla o snö vi hade så roligt o mysigt. Väl hemma blev det te o varma koppen o rostade smörgåsar o nu nu blir det sängen o kommer att sova så gott. Härligt med promenad o frisk luft innan sänggående.
Må så gott o undvik kalla pooler!
Kram Birgitta S

Svar: Tack så mycket Birgitta för din kommentar och jag är lite bortskämd när det gäller värme.😊 Härlig promenad ni fick samt snölek och förstår att det kändes bra inne efteråt. Må så gott ni också samt stor varm kram till dig från mig 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Maria:

Bra där.. minst 33 grader ska det vara :) Badade ju inte ens i Karibien för att det kändes för kallt hihi. Saknar er pok äe

Svar: Mmm verkligen hjärtat och du är ju lika stor fryslort som vi :-D Saknar dig massor! Pok äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Marie o Pontus:

Bättre sent än aldrig...såg detta fina inlägg nu .....underbart ❤❤

Svar: Tack så mycket Marie och Pontus ❤❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: