2018-07-02 En lugn skön dag....

Börjar denna soliga vackra och varma dag med sovmorgon, för att ta igen lite förlorad sömn sedan resan från Sverige, och det var skönt att vakna upp hemma i min egen säng i vårt kära hem. 
 
Idag har jag pysslat en hel del i vår trädgård en syssla som jag verkligen gillar och det var roligt att träffa vår områdespersonal igen. Nong har slutat att jobba hos Chaba och rest till sina föräldrar i norr med sin make och Chiang har börjat i stället. En trevlig kvinna på 49 år som jag önskade välkommen till vårt område.
 
En av våra liljeväxter...
 
Ned, som dessutom är vår houskeeper, har jobbat på vårt område i snart 14 år, och hon har definitivt ingen avsikt att sluta hos oss för hon har hela sin familj här i Huay Yang och trivs med sitt arbete hos oss. Det är jag glad över!
 
Ned (arkivbild från 2017)
 
Det är skönt att bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer efter den långa resan och det är lätt verkligen att göra här 😊.
 
Både Maria och jag avvaktar några dagar med cykelträningspassen tills kroppen kommit i balans så Rulle får cykla utan oss tillsammans med Svein i morgon. Maria och jag ta en långis på stranden istället och det ser jag fram emot. 
 
Stort TACK för en härlig dag och jag önskar dig också min bloggläsare en lika mysig dag!
 

Kommentera här: