2018-06-29 Sista Torelångisen för den här gången och så är det fredag igen...

Så var det då dags att inse att Sverigevistelsen hos Fina Familjen är över för den här gången men först i morgon då jag och älskade dotter Maria flyger hem till Thailand och Huay Yang med Thai Airways kl 14.30. 
 
I vart fall var det sista långisen med goa fina Tore idag och vi har haft det så trevligt på våra rundor. Tore har lärt sig att det är jag som bestämmer över honom på rundorna och han har också lärt sig att när min kamera plockas upp stannar han och sätter sig ner och väntar tills jag är klar. Duktig kille 😀
 
Idag var det bara 14 C och hårda svala vindar i jämförelse med igår då temperaturen låg på minst 25 C i skuggan och den som uppskattade det svala vädret idag mest var Tore. I lä och där solen värmde var det dock varmt och skönt.
 
Tore i Karlbergsparken...
 
 
Vacker buske med röda blommor som möjligtvis kan vara Hortensia...
 
Hortensia tror jag...
 
En liten skogsstig i Karlbergsparken...
 
 
Början till en koja...
 
Käringtand...
 
 
En minnessten...
 
 
Info om minnesstenen...
 
Vackra gula blommor...
 
Hornsbergs Strandpromenad...
 
Inga solbadare idag jämförelesevis med igår då det var massor med solbadare här längs strandpromenaden som njöt av solen och värmen...
 
 
Stort TACK goa fina Tore för trevligt sällskap under alla mina långisar med dig under min vistelse i Stockholm!
 
Idag är det fredag igen och den ska jag fira rejält med Fina Familjen då det är den sista fredagen här för den här gången😀 Jag kommer att sakna den fysiska kontakten med min älskade familj massor men vi får nöja oss med att prata via videosamtal för då ser vi ju varandra i vart fall. En tröst är att får Maria med mig till Huay Yang så henne får jag rå om i ytterligare 5 veckor tillsammans med min älskade Rulle.
 
Jag har haft en underbar vistelse här i 5 veckor med Fina Familjen men jag ser även fram emot att komma hem till min Rulle, mina vovvar och det fantastiska goda livet vi har i Huay Yang.💗
 
Livet är underbart att leva och det gäller att plocka ut det bästa man bara kan av det så länge vi lever!  
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en mysig fredag samt trevlig helg och nästa blogginlägg blir hemma i Huay Yang tidigast på söndag. Då är du välkommen åter om du vill förstås😀
 
 

2018-06-28 Adam i plaskdammen i Kristinebergs Strandpark...

Efter dagis idag beslöt Adam och jag att han skulle få bada lite i plaskdammen. När det är så här varmt i luften är ett bad alltid skönt att svalka ner sig i och Adam gillar att leka i vatten.
 
Adam i badtagen...
 
 
 
 
 
Här har Adam samlat ihop de löv som flöt i plaskdammen...
 
Tjohej vad kul!
 
Jisses vad jag kommer att sakna min älskade Adam när jag åker hem till Thailand! 💗💗💗
 
 

2018-06-28 Näst sista Torelångisen i skön sommarvärme och lite till...

Vilken härlig solig och varm dag vi fick idag också och näst sista Torelångisen gick via klippstigen i Fredhäll och därefter strandvägen via Marieberg och genom Rålambshovsparken (Rålis) hem igen. 
 
Den här vägen är också bra för Tore i värmen då det finns många chanser till ett dopp för att svalka honom.
 
Klippstigen i Fredhäll med vy mot bl a spårvägsbron till Alvik ...
 
Fetknopp...
 
Västerbron underifrån...
 
Stort TACK goa fina Tore för en härlig långis!
 
Jag nöjde mig dock inte med denna långis utan lämnade Tore hemma och gick via Kungsholms Strand till Kungsgatan för att hämta Lindas cykel som stod vid Daniels jobb, en rask promenad på ca 35 minuter. Sedan var det bara att cykla hem samma väg och det var skoj att cykla för omväxlings skull.
 
Jag tror jag har hur mycket energi som helst och har jag väl börjat röra på benen kan jag gå nästan hur långt som helst. Jag kan inte ligga på latsidan här i Sverige, och inte någon annan stans heller för den delen, och när jag kommer hem till Huay Yang i Thailand börjar cykelträningen och mina strandlångisar att ta vid. Då är åtminstone benen väl förberedda fast kondisen behöver friskas upp med lite intensiva cykelpass😊 Härligt!
 
Det är underbart att fysträna och utnyttja kroppens kapacitet till fullo och jag är glad och tacksam så länge jag orkar och kan utnyttja kroppen fullt ut. 
 
Dagen är inte slut än och om 45 minuter ska jag hämta Adam på dagis och då blir det full fart igen. Det gäller nu att suga ut det gottaste de 2 dagar som jag har kvar här i Sverige för den här gången😍.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en underbar torsdag och var rädd om dig och de dina!