2018-03-14 Strandhäng med Fina Familjen med inslag av lite aktion...

Idag hade vi Pestcontrol  i huset och då är det bäst att små barn eller känsliga personer håller sig därifrån tills vätskan som de sprutar utmed golvlisterna har torkat. Det blev därmed strandhäng idag på förmiddagen med lite inslag av fysisk träning samt frisbeekastning och strandlekar förstås.
 
Solen skiner från en klarblå himmel och det är 34 C i skuggan så det gäller att skydda sig från solens starka strålar med solkräm eller kläder samt inte ligga och pressa i timmar i solen. Framför allt för de som inte har varit här en längre tid och fått lite naturligt skydd. Att hålla sig i skuggan är egentligen bäst för det går snabbt att bränna sig här i tropikerna.
 
Adam har bad- och solskyddskläder på som täcker hela kroppen utan händer och fötter och Daniel och Linda är välsmörjda och så även Rulle som inte gillar att exponera sig för solen överhuvudtaget fast han har ett skyddande pigment som klarar solen bättre än en ljushyllt.
 
Daniel, Adam och Rulle...
 
Ganska stora vågor och starka underströmmar idag så det gäller att ha koll på barnen...
 
 
Frisbeekastning på hög och låg nivå...
 
 
 
Morfar Rulle med Adam...
 
 
Resten av dagen kommer gå i ett stilla tempo med lite poolbad etc, precis som var och en känner för att göra för att det ska bli den bästa dagen med harmoni och avkoppling samt med roliga och trevliga inslag.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en fantastisk onsdag var du än befinner dig på vårt vackra jordklot!
 
Gillar du det här inlägget blir jag lika glad som vanligt för att du klickar på Gillahjärtat <3  
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Så härligt med familjen
Kram från Båsenhus

Svar: Ja tack det är det verkligen 😁😊 Kram😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Johan:

Ser härligt ut
Kan tänka mig att Adam är en riktigt lycklig kille just nu
Ha de gott i värmen

Svar: Tack så mycket Johan och jag kan bara hålla med dig samt ha det så gott du också 😊😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Birgitta S:

Vilka härliga dagar imorgon ser vi fram emot en vovve som bara kommer över dagen sonen Niklas har studiedag o min man är också hemma en blandrastik som de som har henne nu ibland behöver hjälp med o imorgon testar de om det fingerar hon har aldrig varit borta från dem o kommer från början från hundstallet de fick henne i November 2017 vet inte vad hon varit med om men kräver mkt pyssel o trygghet de hade läst om sonen o recensioner på Dog Buddy o ville skapa kontakt då den dagen man behöver vakt alltid dyker upp hoppas att jag hinner hem från jobbet o träffa vovven .
Har en vännina som just nu med make sitter på flyg till Thailand för 2 v med värme inte alls avis
Nu får du o Rulle njuta med familjen
Trevlig kväll o kram
Birgitta S

Svar: Ja tack Birgitta det är verkligen härliga dagar. Roligt för er alla att det fungerar så bra med vovvarna och att ni tar hand om vovvarna väl. Hälsa väninnan välkommen till Thailand! Ha en mysig dag hela familjen samt resten av veckan :-D Kram! <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Eva:

Hej Annika
Ni var inte hemma när vi var förbi i EM med böckerna jag pratade om när vi möttes nere på stranden. Hoppas kassen ligger kvar på er trappa när ni kommer hem

Eva från Skåne

Svar: Tack så mycket Eva för det och visst låg påsen kvar på trappan :-D Vad snällt av dig att dela med dig av både böcker och korsord det uppskattas verkligen! Stor varm kram till dig från mig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: