2018-03-30 Så kommer då den här oundvikliga sorgliga dagen när Fina Familjen lämnar oss för denna gång...

3 ljuvligt skojiga intensiva och mysiga veckor har gått i ett nafs efter att Fina Familjen anlände till oss och nu kommer den där oundvikliga sorgliga dagen när de lämnar oss och Huay Yang för den här gången.
 
Det är både ledsamt samt sorgligt men även glädjefullt att få uppleva den här känslan av obeskrivlig glädje och lycka att ha dem här, längtan innan de kom och sorgen när de lämnar oss. Tänk om vi inte fick uppleva de här känslorna alls för det hade varit ännu värre. Att vara fylld av kärlek, lycka och längtan samt saknad av de som vi älskar mest på jorden är väl det finaste vi kan få uppleva och det uppväger mycket😍.
 
Vi kan inte få allt och vi har själva valt att flytta ifrån dem från Sverige och Stockholm till Thailand och Huay Yang på andra sidan jordklotet och både vi och de vill ha den finaste kontakt vi kan få där emellan. De vill komma till oss när det är möjligt och vi kommer till dem när det passar dem. Där emellan har vi en nästan daglig kontakt via tekniken med samtal med eller utan video eller på annat sätt.
 
Vi saknar dem redan fast de bara varit borta från oss några timmar när de är på väg till Suvarnabhum Airport i Bangkok via transport från Huay Yang Travel som kom och hämtade dem enligt överenskommelse kl. 17.00.
 
Adam har farit runt som en glad skottspole innan transporten kom och är lite svettig...
 
Adam sitter tryggt i sin barnstol i bilen och bjöd på några pussar innan dörren stängdes... 
 
Bye bye vår älskade Fina Familj och trevlig resa hem till Sverige!💗
 
 
 
Den 1 juli kommer vår älskade dotter Maria hem till oss och det ser vi verkligen fram emot och under tiden kommer det att vara tyst och ordning i huset, inga kuckeliku klockan är sju från Adam, inga leksaker här och där  och allmän oordning och stoj och lek samt mysiga dagar och kvällar tillsammans med våra finaste. Denna fantastiska tid och upplevelse kommer att samlas tillsammans med de andra goda minnena i vår minnesbank.
 
Nu blir det återigen våra dagliga rutiner med cykelträning, långisar på stranden för min del etc etc och livet går sin gilla gång och det är underbart det också att Rulle och jag kan njuta av det. Det gäller att ta vara på det bästa i livet och njuta av det så länge vi bara kan och förmår och det är viktigt för att leva det goda livet. 
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en finfin fredag och till dig som firar påsken en mysig långfredag!
 

Kommentarer:

1 Reidun:

Önskar er en glad Påsk Vi väntar på våren som är sen iår.Kram!

Svar: Tack så mycket Reidun det samma! Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 phiah:

Kära Annika. Detta kändes långt in i hjärtat och det är bra. Kramar på dig min fina vän <3 Du är helt speciel och jag saknar dig.

Svar: Tack så mycket min kära vän Phiah och du är speciell du också samt jag saknar dig massor här i HY och stor varm kram tillbaka <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Anette Hellichius:

Ni har underbara minnen som förenar och binder er familj tillsammans. Underbart! Kram

Svar: Ja verkligen Anette och visst är det så och det är jag tacksam för 😍 Kram😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Ann-Sofi:

Vad stor han blivit er lilla ❤. Ha det skönt i paradiset! Just nu njuter vi av lite värme på altanen även i Nynäshamn men det är fortfarande fasligt kallt på kvällar och nätter. Kram och sköt om er! ❤

Svar: Tack så mycket Ann-Sofi och visst har han blivit en stor lite mysig grabb den lille plutten 😍 Härligt med lite värme även i Sverige stundtals och här har vi värme så det både räcker och blir över 😊 Synd att vi inte kan dela med oss till er 😁 Må så gott båda två och var rädda om varandra ni också samt stor varm kram tillbaka 😍😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Linda:

Håller med om att det är en berg o dalbana
Med längtan men också saknad när
Vi ses, men det är härligt att få känna så
Starkt oavsett, få förunnat! Vi saknar er en massa <3 pokäe

Svar: Mmm mitt hjärta visst är det så och det ska vi vara rädda om samt tacksamma för att vi har den känslan. Saknaden gör ont i bland men det får den göra😍 Pok äe
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: