2018-05-05 Test av nya fina snabba cykeldäcken, 1,6 mil...

Idag tog jag en kort testrunda på 1,6 mil på min Giant för att testa de nya däcken och jämföra med de "gamla" däcken. Det var stor skillnad och rent av en magiskt skön känsla samt snabbt gick det dessutom 😀 
 
Inga nabbar som suger sig fast i underlaget utan mina Schwalbe g-one speed TLE med SnakeSkin är verkligen toppen på alla de underlag jag testade som asfalt, betong, grus, dvs de underlag som jag cyklar mest på.
 
Vilken härlig känsla att ha en topputrustad cykel för det gör träningen roligare samt träningen i sig optimal efter min egen förmåga.
 
Jag har ju också en egen duktig cykelmekaniker där hemma, min älskade Rulle, och han är bara min.
Minsta lilla ljud eller annat, som inte borde vara där, rapporterar jag direkt till Rulle som fixar det mesta efter bästa förmåga. Det är lyx det på hög nivå! 
 
Min fina Giant med sina nya däck...
 
Väskan där bak är superlätt och stadig, och den gillar jag skarpt för att förvara extraslang, regnkläder, verktyg och lite annat som jag behöver under träningen.
 
 
Stort TACK för att jag får ha det så här bra!

Kommentarer:

1 Carina Riddargård:

Hej
Har skrivit till dig förut en gång, läser varje dag din blogg,
Jag och min sambo har hyrt ett hus i Huay Yang av Owe Waldenström. Vi kommer den 17 maj.
Jag vet att det är lågsäsong, men blir lite bekymrad allt är väl inte stängt, hoppas jag
Med vänlig hälsning, Carina

Svar: Hej Carina och du behöver inte vara orolig då både vi och bybefolkningen i övrigt behöver äta på restauranger samt handla i övrigt. Flera av våra favoritrestauranger med thaimat och även lite typiskt farangmat har öppet samt affärerna förstås och marknaden. Gillar ni lugn och ro och fantastiska stränder och lugnt hav kommer ni vid helt rätt tillfälle. Trevlig resa och välkomna till Huay Yang!😎😁
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Maria:

Vad härligt att kunna cykla ordentligt nu och slippa ha motstånd i däcken. Cykeln ser grym ut 😁 pok äe

Svar: Ja det är verkligen härligt hjärtat och tack för det! :-D Pok äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: