2018-05-19 Snart packad och glad...

Nja, det mesta av min packning till Sverige var klar redan för en vecka sedan och nu är det bara idag och imorgon kvar tills jag reser till Sverige i en dryg månad. Det ska bli så roligt att får umgås med min älskade Fina Familj så länge men jag kommer att sakna min älskade Rulle massor förstås under tiden.
 
Det är en skön känsla att känna saknad över dem som jag älskar mest av allt här på jorden och det skulle kännas mycket märkligt för mig att inte känna den känslan för det är ju min Fina Familj som betyder mest för mig.
 
Idag har jag ägnat mig åt lite småpyssel i hemmet innan resan samt att ge vår områdespersonal lite direktiv vad de kan göra i vår trädgård när jag är borta, av det som ingår i vårt avtal givetvis, men som jag brukar göra själv bara för att det är roligt.
 
Jag cyklade en vända till Pop Shop för att bl a köpa lite thaiingredienser som Linda och Daniel vill ha härifrån för Daniel är fena på att laga den mat som jag gillar, både thaimat och enkel hemlagad nyttig husmanskost.  
 
Stora ovädersmoln seglar upp över Burmabergen men de försvann och tömde inte sitt innehåll över Huay Yang som jag befarade. Det hade dock varit bra för det behövs regn men det fick i så fall gärna komma när jag hunnit hem igen😀 Än så länge har inte en droppe regn fallit över Huay Yang vare sig idag eller i veckan som gått.
 
Popsgatan...
 
Pop Shop en av våra favoritaffärer 😀
 
Jag önskar dig min bloggläsare en mysig lördag var du än befinner dig på vårt vackra jordklot!

Kommentarer:

1 Pia:

Välkommen!! Visste inte att du skulle till Sverige???😘

Svar: Tack så mycket Pia och jag har skrivet några gånger om det i bloggen😁 Flyger hem till HY igen den 30 juni och har då Maria med mig😍Nu blir det fullt ös med Fina Familjen en dryg månad😍😁
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Yvonne S:

Välkommen till Sverige. Ha det nu så gott med dina nära och kära! 😘 Hoppas också att det fina väder vi haft i flera veckor håller i sig! Kram! 🥀🤗

Svar: Tack så mycket Yvonne för det och det ska bli så mysigt samt jag hoppas givetvis på vackert soligt väder under tiden 😎😁Kram❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: