2018-05-20 Tui och jag letar efter Svartvit....

I morse kl. 09.00 kom Tui, som jobbar för Huay Yang Cat & Dog Rescue, och hämtade mig med bil för vi skulle åka till Wanakon Nationalpark för att se om vi fick tag på tiken Svartvit då det är meningen att hon ska kastreras. Ingen Svartvit i sikte i det område där hon håller till precis som om hon kände på sig att något var i görningen.
 
De som jobbar med nybyggnationen hade sett i morse men nu var hon spårlöst borta och jag visslade och lockade på annat sätt. Den enda som kom fram och pep av glädje var Sockan som legat och sovit under ett av uthyrningshusen där. 
 
Efter en timmes letande gav vi upp och åkte hem igen. Tui åker dit imorgon och kollar igen. Han vet hur hon ser ut så det ska inte vara några problem om hon bara kommer fram från sin "gömma".
 
Tui och jag på väg till Wanakon Nationalpark för att se om vi kan få tag på tiken Svartvit då det är bra om hon kastreras så slipper hon få valpar framöver... 
 
En av mina arkivbilder på goa fina tiken Svartvit...
 
Så go och snäll är hon samt mycket fin 💖....
 
Sockan blev glad över att se mig så honom fick jag i vart fall träffa och det var ju värt besöket där på nationalparken i sig 💗
 
Sockan, en go fin och snäll hanhund 😍.
 
Tui vet att jag flyger hem till Sverige i morgon men han ska göra vad han kan för att få tag på tiken Svartvit, i annat fall får vi hjälpas åt när jag kommer hem igen i juli.
 
Stort TACK till Tui och Huay Yang Dog & Cat Rescue för allt ni gör för våra hundar och katter i Huay Yang. 
 

Kommentera här: