2018-09-10 Besök på Immigration i Dan Singh Khon samt Makro i Prachuap Khiri Khan...

Rulle behövde göra sin 90 dagars rapportering på Immigration senast den 12 september och vi behövde dessutom varsitt Re-Entry inför vår kommande kryssningsresa med Ovation of the Seas under 1 månad från Singapore. Mer om denna fantastiska resa kommer att presenteras framöver så även om du är nyfiken på resan får du hålla ut lite😀 .
 
Vi åkte till Immigration tillsammans på Rulles MC, Africa Twin, direkt efter frukost då väderprognosen visade 40 % regnrisk from kl. 13 så det var bäst att åka iväg på förmiddagen istället.
 
Träning på Chang Corner för Rulles del och strandlångis för min del får vi göra i eftermiddag i stället.
 
På väg till Immigration i Dan Singh Khon...
 
 
 
Det var en hel del besökare oss före oss, främst ärenden avseende Burmeser där en representant har buntvis med deras pass med sig för någon form av registrering. De var 3 tjänstemän där idag så efter ca 1 timme var vårt ärende avklarat så det gick rätt snabbt ändå. 
 
 
Innan hemresan behövde vi göra lite ärenden på Makro i Prachuap Khiri Khan (PKK) så vi körde samma väg dit som vi brukar cykla via Ban Thung Khlet.
 
På väg mot Ban Thung Khlet...
 
 
Här kan ni följa en av våra fina cykelvägar till Ban Thung Khlet... 
 
 
Dags att ta av till höger till den större landsvägen som leder ner till PKK och norra portalen...
 
 
 
Phet Kasem Road och norra portalen till PKK...
 
 
Efter Makrobesöket var det bara att köra hem igen och skönt att ha fått våra Immigrationgöranden gjorda samt Makrobesöket på en och samma resa.
 
Stort TACK min älskade Rulle för en mysig MC tur och retur! 😎😍

Kommentarer:

1 Laila o Hans:

Hej vi är här i 3 veckor och vi undrar om vi kunde gå ut och äta någon kväll vi har även lite kaffe med oss Med vänlig hälsning Laila o Hans

Svar: Hej Laila och Hans och välkomna hem till HY igen samt vad snällt att ni har med er kaffe till oss igen! Så klart vi kan äta tillsammans någon kväll :-D Vi kan höras om det via e-post. Kram till er båda från oss båda <3 <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: