2018-09-22 Grushögen växer inför förberedelsen av det framtida dubbelspåret i Huay Yang...

Den kolossala grushögen vid sidan om den befintliga järnvägen vid järnvägsövergången Samutvägen växer för var dag och blir bara större och större. Den ena lastbilen efter den andra lastar av sin gruslast här. 
 
Detta är en del av förberedelserna inför det framtida dubbelspåret. Se mitt tidigare blogginlägg 2018-09-09 om du vill veta mer.
 
http://annikathailand.blogg.se/2018/september/2018-09-09-forberedelser-infor-det-framtida-dubbelsparet-i-huay-yang-2.html
 
 
 

Kommentarer:

1 Anna-Karin:

Hej Annika!
Tänkte höra om ni åkt tåg till/från Bangkok någon gång - är det något du skulle rekommendera? Vi kommer resa med 2 barn 3 och 5år som är inte så förtjusta att åka bil. Dvs de vill gärna kunna upp och gå emellanåt.

Sedan har jag en fråga gällande Koh Tao - såg inte att jag kunde lägga kommentarer på dina inlägg, så det får bli här. När ni reste till Koh Tao - åkte ni med bil samma morgon från Huai Yang eller övernattade ni Chumphon? Undrar över hur lång restid det kan tänkas ta - vi kommer bo i Huai Yang den största delen av vår Thailandsvistelse, men vi funderar på att göra kanske 1v resa till Koh Tao, men vill helst undvika alltför mycket resande då vi har ett barn som lätt kan bli åksjuk och en som tycker det är pest att sitta still för länge :)

Tack för bra blogg, kommer verkligen läsa på om dina tips inför vår resa !

Svar: Hej Anna-Karin, vi har aldrig åkt tåg från BKK till HY men enligt de i FB gruppen Huay Yang vårt paradis har de flesta god erfarenhet.

När vi rest till Kho Tao åker vi taxi direkt till Chumpon och Lomprayapiren och det tar ca 3 timmar.

Tack för att du läser och uppskattar min blogg😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Johan:

Kul att du uppdaterar om järnvägen
Jag tycker det är ett spännande projekt, skriv gärna mer 👍
Till Anna -Karin så kan jag rekommendera det lite bättre tåget med ac. H-Y till BKK 5,5 Tim
Funkar kanon. Men köp med mat/snacks o dryck är mitt tips
Mvh johan

Svar: Tack så mycket Johan för din kommentar och info kommer vart efter det händer något specifikt. Bra tips till Anna-Karin och hoppas hon tar del av ditt tips :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Anna-Karin:

Tack både Annika och Johan för era tip, de var verkligen värdefulla! 😁

Mvh Anna-Karin

Svar: Tack så mycket själv Anna-Karin😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: