2019-04-17 Forts. Dag 12, Pakmeng BEACH Resort och stranden...

Vi fick ett alldeles nyrenoverat stort rum med en egen liten uteplats och det kostar 1 200 baht/natt. Frukost finns inte att tillgå så det får man fixa på annat sätt.
 
Bara för att det var vi sa hon fick vi bo för 1 000 baht/per natt och hon berättade att hon följer min blogg troget varje dag även om hon inte kan läsa vad det står.
 
Översättningen på engelska eller thai blir inte korrekt. Hon kollar i vart fall mina bilder och såg nu att vi var i Satun och hoppades på att vi skulle komma till Pak Meng också. Vilket härligt bemötande!
 
 
 
 
 
Nytt och fint...
 
Resorten ligger precis vid stranden med bara en väg emellan och är omgiven av restauranger och diverse affärer både norr- och söderut. Vill man äta på stranden så serverar restaurangerna maten där.
 
Songkran, det thailändska nyåret, avslutades sitt veckolånga firande igår och då var det full fart här på hela beachen och de flesta resorter var fullbokade. Vi kom därmed i rättan tid för idag är det lugnare här då de flesta firare givit sig av😀
 
Pak Meng Beach
 
 
 
På detta mysiga ställe kommer vi att stanna i 2 nätter bara för att koppla av från all MC körning och bar softa och ha det extra gott.
 
Snart är det dags för kvällsmaten på närmaste restaurang men vi kommer att sitta nere vid stranden och njuta av maten där samt solnedgången vid havet. Härligt!
 
Livet är verkligen underbart att leva! 
 
 

Kommentarer:

1 Birgitta S:

Vilken härlig resa Ni har. Vad trevligt av dem att ge er rabatt på boendet så generöst . 🐕😍

Svar: Tack så mycket Birgitta för din kommentar och visst är det generöst 😁😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Vilket fint hotellrum och vad kul att ägarinnan följer din blogg.
Ha det så trevligt och Glad Påsk.
Kram Titti

Svar: Tack så mycket Titti för din kommentar och hälsning samt Glad Påsk och kram tillbaka😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: