2019-02-18 Måndag, veckans start på nya härliga möjligheter...

Idag är måndag och en ny härlig start på en ny fräsch vecka och min förmiddag blev på Hat Wanakon tillsammans med "mina" vovvar Lillflickan, Siikhaau, Berta och Lord samt Skruttan.
 
Idag valde Berta klokt nog att stanna och vakta min cykel tillsammans med Skruttan och de grävde varsin grop i närheten av min cykel som lade sig i.
 
Lord, Lillflickan och Siikhaau hängde med på strandpromenaden norrut. Lord går dock mest sina egna vägar men Lillflickan och Siikhaau håller sig vid mig.
 
Idag bjöd havet på lugna fina vågor och solen sken från en klarblå himmel och värmen ligger på ca 33 C i skuggan. 
 
Dagens favoritbild...
 
Så ljuvligt vackert...
 
Lillflickan, Lord och Siikhaau...
 
 
 
 
 
Siikhaau och hans mamma Lillflickan gillar att bada vid strandbrynet...
 
 
 
En ormliknande vacker gren...
 
Nätfiskare...
 
 
Berta sov djup när vi kom tillbaka till min cykel men Skruttan hade gått hem till sig...
 
Berta blev givetvis glad när vi kom tillbaka och fick dricksvatten som jag alltid tar med mig nu för tiden till dem. Hon var törstig och så även Lillflickan och Siikhaau förstås. Efter utdelning av torrfoder (igen) och hundgotta klippte jag Lillflickans och Siikhaaus klor och tog bort en och annan fästing på dem alla tre efter det blev det belöning förstås.
 
Bertas klor ger jag mig inte på då hon skriker i högan sky bara man nuddar klorna med kloklipparen. Hon får slita ner dem naturligt helt enkelt...
 
Stort TACK till "mina" vovvar för en mysig strandpromenad samt tack till de trevliga möten och samtal jag fick under promenadens gång.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag den bästa måndagen någonsin och var rädd om dig och de dina samt ta vara på det goda i livet och tänk positivt.  
   
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Tänk vilka konstverk naturen bjuder på. Grenen såg precis ut som du skrev

Svar: Tack så mycket anonym för din kommentar 😁
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Har alldeles för bråttom ibland. Här är resten, precis som du skrev en läskig orm. Och den sjödränkta stammen ser på ditt foto ut som en kissnödig man. Fast det är väl också upp till var och ens fantasi. Och det är skönt att få gå med dig och drömma. Ha en bra dag Kram Gertrude

Svar: Tack så mycket Gertrude för att du förtydligade din tidigare kommentar och fantasin har inga gränser. Tack också för att du ville följa med mig visuellt 😊 Må så gott du kan samt kram tillbaka❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Eva Österholm:

Ja du Annika du hittar då det mest besynnerliga vackra saker och mönster. 🙏 ha de så gött och som jag längtar åter till ön. Vi kommer nästa år, ska ut på lite andra äventyr emellan.❤

Svar: Tack så mycket Eva för det och jag förstår att ni längtar tillbaka hit till Huay Yang ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: