2019-02-22 Fredag = Cykelträning (em) till Prachuap Khiri Khan via Dan Sing Khon, 77,44 km...

Idag städar Ned vårt hus mellan kl. 13.00 -16.15 så det blev cykelträning för oss då istället för på förmiddagen. Men det är helt okej för oss även om det kan bli en något varmare och därmed svettigare träning😅.
 
Som brukligt på fredagar blir det rundan till Dan Sing Khon (DSK) och sedan vidare till Prachuap Khiri Khan (PKK) och det var skönt att få en rejäl träningsgenomgång då vi bara suttit på våra MC onsdag och torsdag  i samband med vår resa till/från Bansaithong Beach Resort  samt vistelse där och omnejd som jag tidigare bloggat om.
 
När vi fixat 2 km backen och stannat för en vattenpaus hade vi publik...
 
Nu är det bara resten av passet kvar...
 
Efter intevallträningen brukar vi stanna här vid kokosnötsskalhögen och det är dags för bortforsling av densamma...
 
Under stora bron i PKK tar vi oss över järnvägsspåret med handkraft....
 
Skön vila etc på 7 Eleven i PKK Soi 5....
 
Dagens cykelträningspass till/från PKK via DSK, 77,44 km
 
Stort TACK min älskade Rulle för ett återigen tufft men härligt cykelträningspass och till dig min bloggläsare önskar jag en mysig fredag samt trevlig helg!

Kommentarer:

1 Birgitta S:

Härliga dagar du o R har med träning o frihet. Här njuter vi av Fredag o denna helg blir det lugnt. Vi har fina flickan här som vi haft på dagspassning sen i September. Men från idag tom Onsdag är det dygnet runt . Husse är på jobbresa i Tokyo . Hon blir mer o mer lugn o trygg med allt. Hon var 6 månader när hon kom till Sverige från rescue home på Irland. Så skönt att se att hon mår bättre o bättre i psyket. Trevlig helg o må så gott. 🐕😍

Svar: Tack så mycket Birgitta för din kommentar och vad härligt med fina flickan att hon har fått ett gott kärleksfullt liv. Må så gott och njut av helgledigheten samt stor varm kram till dig från mig ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: