2019-01-02 Nyinköpt bikini från Pop Shop och det känns bra att hålla formen....

Bikinis slits snabbt och blir sladdriga i resår, tyg och form i detta klimat i Thailand. Det är tur att det finns att köpa bikinis eller andra badkläder i många färger, storlekar, modeller och utseende på Pop Shop.
 
Idag åkte en av mina bikinis i soporna och en ny fick ta dess plats och i färgen blå för omväxlings skull, fast jag gillar rött eller andra varma nyanser. Men den här blå färgen och mönstret gillade jag så det var ett lätt val.
 
Nu fick jag ju också sätta på den och "ståta" inför kameran då den fysiska träningen och mitt hälsosamma val av mat är viktigt för mig så jag håller formen. Jag är stolt och nöjd över min kropp och att det går att hålla den i trim fast jag är 67 år, så hur man väljer att se ut och sköta sin kropp ha därmed inget med ålder att göra.
 
Här gäller det att spänna musklerna😀 
 
Min nya fina bikini som jag förvånande nog valde i blå färg fast det inte tillhör min favoritfärg, men det är härligt att variera sig i tycke och smak utan att känna sig låst.
 
Ju äldre man blir desto viktigare är det att hålla kroppen i trim så man blir starkt nog att mota ålderns krämpor så mycket man förmår för de kommer med tiden oavsett man vill eller inte. 
 
Detta har inget med kroppsfixering att göra eller att det finns en bestämd mall hur en idealisk kropp ska se ut. Kanske man får för sig att man inte duger som man är skapt eller själv väljer att se ut beroende på den livsstil man väljer att ha, men sådana tankar bör man lämna därhän och skapa den kropp man själv är nöjd med. Om man inte är nöjd kan man alltid göra något åt det.
 
Det viktigaste är att man mår så bra man kan i både kroppen och knoppen och det är upp till var och en att ta ansvar för det eller avgöra vad man vill göra med sin kropp, om man nu själv kan påverka det, utan att snegla på hur andra ser ut. 
 
Men livet är kort och det gäller att njuta av det goda i livet så mycket vi kan och förmår, det kan inte nog upprepas.😊  
 
 
 

Kommentarer:

1 Maria:

Starkt jobbat av dig mamma! ❤ ser bra ut! Pok äe

Svar: Tack så mycket hjärtat❤Pok äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: