2019-06-21 Glad Midsommar önskar jag er alla mina bloggläsare och lite bilder från Lovön...

Mums med Prinsesstårta på Midsommarafton och den tårtan är min och övriga familjens favorittårta. Den här läckra tårtan ska vi sätta tänderna i till efterrätt efter kvällsmaten!
 
Rulle som också älskar Prinsesstårta får nöja sig med att njuta av bilden och på så sätt förnimma känslan hemma från Huay Yang. Vi saknar honom förstås men man kan inte få allt.😍
 
Vår Midsommartårta, Prinsesstårta, mums!
 
I morse åkte Linda, David och Tore och jag till Lovön för att äta frukost med vildcamparna Daniel och Adam och det är mysigt att sitta där på klipporna vid vattnet och njuta av frukosten.
 
De har haft en trevlig vildcamping och i natt fick de en rejäl regnskur över tältet men då det är ett mycket bra tält har en eller flera regnskurar ingen betydelse. I morse var det soligt och fint igen så då kunde tältet torka innan Daniel packade ner det.
 
Jag gillar att ligga i tält även om det regnar och att höra vattendropparna strila mot tältduken så länge det inte läcker in förstås. Det gäller därmed att ha ett rejält kvalitetstält som t ex Hilleberg, som håller måttet på alla sätt och vis, så länge man sköter det förstås.  
 
Efter frukosten lekte Adam och jag med barkbåtarna som vi hade sedan igår samt en ny motorbåt som Daniel täljt till Adam.
 
Här har Adam och jag skapat en storbåtshamn och en småbåtshamn med en bro emellan samt Adam har fixat en restaurang med röda stenar.
 
Fantasin och kreativiteten har inga gränser och att leka så här i naturen älskade jag själv som barn. Man tager vad man haver från naturen, utan att göra någon åverkan förstås, och sedan är det bara att sätta igång. 
 
Adam som är mycket nöjd med vårt lilla projekt.
 
Här på den gamla omkullfallna tallen hittar vi barken som vi kan använda till våra båtar.
 
På just det här stället är det mycket rofyllt, man hör fåglarna kvittra och vågornas brus samt vinden som susar i skogen, underbart!
 
 
Vid kl 11 tiden var det dags att åka hem igen och vi tackar Lovön för den här gången... 
 
En liten vildcampare som heter Adam, 5 år, är på väg mot bilen...
 
Barkbåtarna ska med och de lägger vi på ett särskilt bra ställe vid parkeringsplatsen så vi kan leka med dem igen när vi kommer tillbaka. 
 
Daniel har hittat blåbär utefter stigen så de är de första för i år som Adam får njuta av innan vi åkte därifrån.
 
Stort TACK till min älskade Fina Familj för en härlig samvaro och i eftermiddag kommer Maria och gör oss sällskap i Midsommarfirandet som kommer att ske hemmavid med god mat och dryck samt icke att förglömma Prinsesstårta! 
 
Jag önskar dig min bloggläsare en Glad Midsommarhelg och till dig som inte firar midsommar en extra mysig fredag samt helg! 

Kommentera här: