2020-10-20 En frisk (+4C) skön promenad på Järvafältet med dotter Maria...

Idag blev det ingen fysträning då jag hade möte i samband med mitt styrelsearbete i vår Brf förening mellan kl. 10-12 så det blev en långis efter mötet istället med dotter Maria som mysigt sällskap. Det gällde att passa på att gå ut då det vid kl. 15 tiden skulle bli regn enligt väderleksrapporten.
 
Vi gick till Hästa Groddamm för att ge fåglarna Vildfågelfrön och Maria hade med sig 2 Isbergssalladshuvuden som de tydligen ska gilla. Fast mina Vildfågelfrön var en klar favorit😊
 
Dagen till ära kom en Grågås dit i sällskap med ett helt gäng Kanadagäss som landade så fint i vattnet.
 
En vacker Grågås har kommit på besök till Groddammen
 
https://sv.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%A5g%C3%A5s
 
En vacker Kanadagås och en tunn isskorpa har lagt sig över delar av dammen...
 
...och full fart på "mina" Gräsänder med att äta Vildfågelfröna...
 
 
Nu är det många Kanadagäss som kommit tillbaka till dammen...
 
 
Fina höstlöv pryder marken
 
 
Sista rycket för de här löven innan de lossnar och faller till marken...
 
Vattenpöl med isskorpa...
 
Under natten ligger temperaturen nu på 0 eller -1 så nu är vi på god väg mot den kalla årstiden. Det ska bli roligt att få uppleva den efter drygt 9 års frånvaro då vi bott permanent i Thailand i ca 8,5 år med en temperatur på runt +30-35 C året runt.😅
 
Livet är underbart och det är bara att se till att anpassa sig efter väder och vind, kyla och värme regn eller snö med vettiga kläder samt ha ett varm hjärta och njuta av det goda som livet har att bjuda på.
 
Stort TACK till min älskade Maria samt vår omgivning för en mysig långis och till dig min bloggläsare önskar jag en finfin tisdag var du än befinner dig på vårt vackra jordklot.
 

Kommentera här: