2020-09-17 Tillsammans med älskade barnbarnet Adam hela eftermiddagen...

I eftermiddag fick Rulle och jag äran att hämta Adam från förskoleklassen i Kristinebergs skola kl 15.00. Därefter gick vi hem till honom för att byta om till fotbollskläder och därefter till fotbollsträningen kl 16 på Stadshagens IP. 
 
Självklart ställer vi upp och hjälper till med detta mysiga när tiden inte räcker till för Linda och Daniel. Detta är en av orsakerna till att vi ville flytta hem till Stockholm igen från Thailand den 16 februari.
 
Tiden med Fina Familjen samt med våra älskade barnbarn Adam och David vill vi inte missa längre då den inte går inte i repris och vi vill vara nära dem så vi finns till hands när de behöver oss extra mycket eller att vi bara vill umgås i all enkelhet. Det finns inte något som är mer värdefullt än det!💗
 
På väg till fotbollsträningen på Stadshagens IP
 
Adam är duktig på Kickbike...
 
Upp på muren och sedan hoppa ner med Kickbiken på trottoaren igen. Det var en lätt match för Adam som hoppade ner galant med fin balans på sin bike.
 
När benen blir trötta kan man åka snålskjuts med hjälp av morfar Rulle... 
 
Fotbollsträning med barn födda 2013 fast Adam är född 2014. Han har redan väl utvecklade talanger så han passar bättre i denna grupp istället för den grupp han gick med i tidigare med jämnåriga barn.
 
Full fart på Adam
 
Kl 17 var det slut på träningen och vi gick hem till Adam och då hade Linda och Daniel samt David kommit hem. De erbjöd oss att äta middag med dem men då vi fastar från kl 14 idag till frukost i morgon bitti tackade vi nej. Vi gjorde dock sällskap med dem under middagen innan de följde oss en bit mot  tunnelbanan i samband med Tores rastning.
 
Stort TACK till min älskade Fina Familj för en mysig eftermiddag och imorgon ska vi ta hand om David (1,5 år) hela dagen. Det ska bli så mysigt det också!💗
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en trevlig torsdagskväll! 
 
 

Kommentarer:

1 Linda:

Vi är mycket tacksamma att ni är tillbaka så vi kan få hjälp ibland ❤️❤️

Svar: Tack så mycket hjärtat! Pok äe ❤❤❤
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: