2021-09-22 Min underbara älskade Fina Familj har bjudit...

...mig tillsammans med dem på en resa till Sälen i morgon i där de hyrt ett hus i Lindvallen och som vi alla ska bo i till söndag för att fira min kommande 70 årsdag den 28 september.
 
Vilken härlig present och det blir därmed ett roligt firande i förskott då just dessa dagar passade övriga Fina Familjen bäst med hänsyn till jobbet etc.
 
Jag fick denna inbjudan i förra veckan då de kom hem till oss utan att vi visste om det i förväg och överraskade oss därmed. Adam, 7 år, var eld och lågor när han bad mig blunda och sedan fick jag titta på en teckning som han ritat.
 
Det första jag såg var att Adam skrivit att vi ska åka till Sälen med tecknade bilder på mamma,  Adam själv och David samt Maja (Maria) ett hus och en bil med mercasymbolen.
 
"Vad roligt att ni ska åka till Sälen!...svarade jag
"Men mormor utbrast Adam, du måste ju vända på teckningen!... och där hade Adam skrivit mormor, morfar och pappa med tecknade bilder på oss.
 
"Vi alla ska åka till Sälen tillsammans mormor, ser du inte det?
 
Jisses vad roligt och den tröga mormodern (jag) fattade till sist och vi fick ett gott skratt allesammans!
 
Härliga unge och vad glad jag blev!😍.
 
 
I morgon åker vi alltså upp till Sälen i två bilar, Linda och familjen i deras bil och Rulle och jag i Marias bil och det ska bli ett roligt avbrott i vardagen att vistas på annan ort och bara njuta av att vara tillsammans med vår Fina älskade Familj i 3 hela dagar under samma tak.
 
Stort TACK för denna roliga överraskning och jag älskar er alla innerligt utan gräns och den bästa gåva som finns för mig är att få vara tillsammans med min älskade Fina Familj, det finns inget bättre eller mer värdefullt förutom den goda hälsan förstås!
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Underbar överraskning! Ha det så trevligt och Stort Grattis i förskott! Kram Eva i norr

Svar: Tack så mycket Eva för det och kram tillbaka 😁❤
Annika i Stockholm Sverige

2 Angelika Eriksson:

Men så fantastiskt 😀

Svar: Tack så mycket Angelika😁
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: