2022-05-18 Skönt att bara softa på soffan i vår loggia efter en tuff dag....

Pensionärslivet kan vara nog så tufft och dagen började med veckostädning i vår lägenhet (som jag helst gör själv) och därefter var det vid 12 tiden dags för styrketräning på SATS i nästan 2 timmar.
 
Nu var det bara att vänta tills leveransen av de plantor och barkmylla som jag köpte på Plantagen igår och de ska levereras mellan kl. 17.00 -21.00. Under tiden fick jag en mysig samvaro med våra grannar i huset på takterrassen i sol och +18 C samt i loungen då det började blåsa därute väl mycket medan Rulle tagit sig en cykelträningstur.
 
Dessbättre kom leveransen via Bring vid kl. 17.15 tiden från Plantagen och precis innan chauffören anmälde sin ankomst fick vi besked om att alla våra 3 hissar slutat att fungera men reparatören från Schindler var på väg för att åtgärda felet. 
 
Det vara bara för mig att ta trapporna ner från våning 36 till våning 0 och det blev därmed ett extra träningspass. Rulle hade precis då kommit tillbaka från sin cykelträning och fick gå upp i trapporna till vår våning 35. Stackars Rulle! 
 
Körde in alla plantor och barkmylla via en stålvagn till K2 (grannhuset)för att ställa undan inför planteringen i morgon på deras takterrass. 
 
Tur nog fungerade hissarna igen när jag skulle hem till oss så jag slapp ta trapporna. 
 
Efter kvällsmaten var det skönt att softa i soffan i vår loggia och blicka ut över nejden. Om du tror eller fått för dig att pensionärslivet är en enda stor vila har du därmed fel  då det är tuffare än du tror.😁
 
Vår loggia och skymningen är snart på väg  
 
Stort TACK för allt det goda i livet vi får uppleva och till dig min bloggläsare önskar jag en trevlig onsdagskväll!

Kommentera här: