2011-02-25 Veckan som gått

Nyheterna i vår omvärld har bl.a. handlat om upproret i Libyen med galningen Khadaffi som har gett order om att skjuta ner och döda sitt eget folk som fredligt demonsterar för att de ledsnat på hans tyrraniska styre av landet. Hoppas att de orkar stå emot och att upproret leder till något bättre för det stackars hunsade folket. 

Det har även handlat om en 21 årig dotter som mördat sin pappa med kniv, för hon hade alltid velat känna hur det är att döda någon och påstår att pappan "ställde upp på det", vilken sjuk hjärna! Inte nog med detta utan även om en 34 årig man som dödat sin 41 åriga sambo, skurit några bitar av henns hud, stekt upp och ätit, för han var nyfiken på hur människokött smakar! Ruggigt! 

Tre galningar på samma vecka och det räcker säkert inte med det.... 

Phu, äntligen fredag i vart fall efter en tuff arbetsvecka. Gjorde några ärenden efter jobbet tillsammans med Ingela och vi var båda trötta och kände oss som två zombies på stan. Det var sedan skönt att åka hem och bara softa, Rulle hade gjort god mat och efter ett par glas vin var det det bara att slå sig till ro i filmfåtöljen och hoppas på att medvetslösheten skulle infinna sig först efter den efterlängtade filmstunden, med tankarna långt bort från mördare och tyranner.

Kvällens film The ugly truth, en trevlig och lättsam film, perfekt för en trött fredagkväll. 

The Ugly Truth omslag Abby är en framgångsrik tv-producent med höga krav när det gäller män. Mike är stjärnan i hennes tv-program och vet att män bara är ute efter en enda sak. Abby är fast besluten att bevisa att hon kan lyckas i kärlek, så hon lyder Mikes råd under en lovande ny romans. De oväntade resultaten slår alla med häpnad.

Skådespelare: Nick Searcy, Gerard Butler, Katherine Heigl, Bree Turner, Cheryl Hines, John Michael Higgins, Kevin Connolly, Bonnie Somerville, Eric Winter

Regissör: Robert Luketic

Kommentarer:

1 Christer:

Ja, Annika, det är en galen värld vi lever i. Som om inte dina förfärliga galningar skulle räcka, så har vi även den här, som enligt mig är den förfärligaste av alla. Hur kan en far göra så mot sitt eget kött och blod? Man saknar helt och hållet ord...http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8628139.ab

2 Annika:

Usch vad hemskt!

Kommentera här: