2018-08-01 En lite gladare och piggare Livia idag...

Maria och jag cyklade återigen ner till Wat Samut för att kolla hur det är med Livia idag. Glädjande nog viftade hon på svansen när vi hälsade på henne och hon såg mycket piggare ut än i går så omvårdnaden om henne börjar verkligen göra henne gott.
 
Den känns så bra i hjärtat att se henne piggna till fast hon är mager och eländig den lilla stackars tiken.  
 
Hon lät oss gå in i buren och lät sig också klappas och tyckte om att få en massa kärlek 😍
 
Maria och jag gjorde ren hennes bur och bytte vatten i hennes stora vattenbehållare samt fixade en bädd till henne med en gammal men ren tröja som hängde på hennes bur. De shorts som Tui hade lagt dit för henne att ligga på hade hon bajsat lite på så de tog vi bort.
 
Livia tycker om att man rör vid henne och gillade de hundgodissnören som jag gav henne massor...
 
Mitt hjärtas lilla stackars hund...
  
Det är fortfarande lite främmande för henne att äta torrfoder så vi blötte upp det lite och hon tog några kulor men Tui ger henne ris med köttblandning i och hon hade ätit upp allt sedan igår...
 
Livia med en helt annan blick i dag...
 
 
 
Vi träffade på Tui som höll på att ge hundarna mat på Dolphinvägen så han gav mig en stor portion med ris och köttblandning i en påse som vi kunde ge henne. Hon fick även en tablett som ska hjälpa hennes tunna blod att få en bättre sundare konsistens samt en korv som jag stoppade in den delade tabletten i.
 
Livia åt korven med tablettdelarna med god aptit och började sedan att äta av risblandningen. 
 
Kokt ris med köttblandning, mums tycker Livia...
 
Underbart att se att hon återvänder sakta men säkert till att bli en friskare hund och nu behöver hon bra mat för att lägga på sig lite hull också....
 
Hoppas hon får stanna så länge hon behöver på tempelområdet och munkarna tittar dessutom till henne då och då. Helst skulle jag vilja att hon få stanna där helt och hållet även när hon är frisk och inte behöva återvända till det gamla paret som inte verkar förstå att ta hand om henne bättre. Hoppas jag blir bönhörd.
 
I morgon blir det ny koll av henne för Marias och min del💕
 

Kommentera här: