2018-08-10 Återigen dags för kastreringsprojektet via Huay Yang Dog & Cat Rescue samt Livia för dagen...

På söndag ca kl 09.30 eller 10.00 vid Wat Samut, Huay Yang Beach, är det återigen dags för kastreringsprojektet via Huay Yang Dog & Cat Rescue.
 
Alla som vill titta på, skänka ekonomiskt bidrag och/eller annat samt vill hjälpa till på något sätt, är hjärtligt välkomna!
 
Här på Wat Samut kommer vi att vara på söndag...
 
--------------------
 
Livia för dagen
Jag cyklade ner till Wat Samut på sena eftermiddagen och gav Livia hennes sista tablett för att öka på blodvärdet och så fick hon lite extra mat av mig också, torrfoder, ett rått ägg samt korv från 7 Eleven samt en massa kärlek förstås.
 
Tui ger henne mat varje dag men den lilla kroppen behöver gödas lite och Livia åt även min mat med god aptit.
 
Jag gav henne tre tuggben och nu har hon förstått att det vankas något gott efter maten och hon är alldeles vild innan hon får dem. Det bästa med dessa tuggben är att hon nu har lite att göra så vare sig igår eller idag ylade hon när jag gått utan hon är så upptagen med sina ben att hon inte märker att jag går.
 
Stackars lilla hund att så lite betyder så mycket för henne😍
 
Hon har nu varit på Wat Samut i sin stora bur i snart 2 veckor och det märks stor skillnad på henne nu och då. 
 
När Livia hämtades av Tui från det gamla paret på andra sidan motorvägen till kastreringsprojektet via Huay Yang Dog & Cat Rescue den 29 juli för att kastreras var hon sjuk, hade feber och var otroligt mager, bara skinn och ben samt förfärligt långa klor som gjort att hon fick fel gång.
 
För att klara kastreringen var hon tvungen att få näringsdropp. det var bara en tidsfråga innan hon dött pga vanskötsel av det gamla paret.
 
2018-07-29 Livia har precis anlänt till kastreringsprojektet, en stackars sjuk, mager och olycklig samt förskrämd liten tik.
 
Här får hon den bästa omvårdnaden och tack vare Tui som pratade med chefsmunken fick hon vara kvar på tempelområdet i en stor bur, åtminstone temporärt...
 
Tui har gett henne mat varje dag och tabletter för att öka på blodvärdet och jag har sedan dess också besökt henne varje dag för att visa att det finns snälla omtänksamma människor som vill henne väl. Det är det minsta jag känner att jag kan göra för henne och resultatet är bara glädjefullt.💗
 
2018-08-10 Livia har fått extra mat av mig sedan flera dagar tillbaka med torrfoder, rått ägg samt korv från 7 Eleven... 
 
Revbenen syns nu knappt och hon är idag en glad samt harmonisk hund och vi hoppas nu på att hon får vara kvar på tempelområdet så vi kan ha koll på henne. När hon är stark nog kommer hon att få lämna buren och springa fritt och då hoppas vi på att hon hittar kompisar att leka med och få vara en fri, frisk och lycklig hund även i fortsättningen. 
 
 
 
När jag lämnade henne idag var hon så upptagen med sina tuggben att hon knappt märkte att jag gick 😍
 
Livia har fått livet tillbaka tack vare Huay Yang Dog & Cat Rescue och för min del har det varit och är en behjärtansvärd uppgift att ge dessa fantastiska hundar i Huay Yang både kärlek och så mycket omvårdnad jag kan ge dem.
 
För att Huay Yang Dog & Cat Rescue ska ha möjlighet att kastrera hundar och katter i Huay Yang, för att dels minska beståndet samt bibehålla det minskade beståndet, samt ge de sjuka eller om de råkat ut för olyckor, vård och medicin. För att kunna göra det behöver verksamheten ekonomisk bidrag för veterinärvård samt medicin etc.
 
De som "jobbar" för verksamheten gör det helt ideellt så samtliga bidrag går oavkortat till hundarna och katterna i Huay Yang. Man kan givetvis själv styra över sitt bidrag och t ex öronmärka det för ersättning till t ex Tui, Numwhan och Wut för att de ska har råd och ork att fortsätta med sitt ideella arbete året om. De bekostar själva sina respektive fordon, driftskostnader, mat till hundarna etc. just bara för att de vill göra detta för hundarna och brinner för det. En stor eloge till dem och inte minst till Mia och Göran som startade verksamheten.😍
 
https://www.facebook.com/Huay-Yang-Dog-Cat-Rescue-202034553168184/ 
 

Kommentarer:

1 Anette:

GILLAR!!!

Svar: 😍😍😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Mia:

Livia har överlevt tack vare din kärlek , håller tummarna att hon kan stanna ....massor av kramar till er

Svar: Tack så mycket Mia, det värmer gott och massor med kramar till dig och Göran 😍😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Maria:

Men vilken skillnad det är på henne nu ❤❤ jag saknar att vara där och hjälpa till med vovvarna. 🐶 roligt att hon ser så fin ut nu, ge henne en kram från mig 😊 pok äe

Svar: Javisst är det stor skillnad på Livia nu och då hjärtat och hon ska få extra mycket kärlek från dig av mig och vi saknar dig också. 😍 Pok äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Birgitta S:

Jag blir blir tårögd när jag läser om Livia. Vad bra hon har det nu tack vare Tui o dig. Hoppas att hon får stanna på området så hon får omvårdnad o kärlek. 😍 kram o trevlig helg!

Svar: Tack så mycket Birgitta och det hoppas jag också för Livias skull😍Kram och trevlig helg😁
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Anonym:

Underbart Annika så härligt att få läsa om Livia ❤💕❤💕 kram Susanne o4

Svar: Tack så mycket Susanne för det och det känns så hjärtevärmande att få möjlighet att hjälpa henne till ett lyckligare liv😍 Hoppas du är på bättringsvägen ❤ Kram❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: