2018-11-08 Lite fler stadsbilder och Shuttlebuss tillbaka till båten..

Efter Botanic Garden och de vackra rosorna gick vi ner till stadskärnan igen för att hitta Shuttlebussplats 2 till båten igen. Med hjälp av Rulle och kartan var det lätt att hitta dit...
 
För att komma ner till stadskärnan gick vi igenom gravplatsen Bolton Street Cemetery...
 
 
 
 
Här står en Björk och ståtar vid en av gravarna...
 
Motorvägen som går rakt igenom gravplatsen och de fick flytta på de gravar som var i vägen för motorvägsbygget...(se tidigare infoskylt) 
 
 
 
 
Häftig staty...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hittade shuttlebussplatsen och det var bara att kliva på bussen som stod och väntade och åka till båten igen...
 
Ett helt gäng med Shuttlebussar för vår service 😀
 
Vår chaffis...
 
 
 
Nu är vi tillbaka på fina båten och vi hade verkligen tur med vädret. Inget regn bara lite kallt (16 C) och blåsigt och det var skönt att vara hemma i mysiga sviten igen. 
 
Vi har haft en fantastiskt fin promenad på stan och jag har fått njuta rejält av alla växter, plantor samt rosor i den botaniska parken.
 
Nu smakade det mycket gott med en sen lunch på Windjammer och därefter har vi mest softat i sviten. Nu är det snart dags för kvällsmat och vi får se vilken av restaurangerna vi väljer ikväll.
 
Stort TACK min älskade Rulle och övriga inblandade för en trevlig dag och till dig min bloggläsare önskar jag en härlig onsdag!
 
I kväll kl 22.00 lämnar vi Wellington och strävar vidare mot Tauranga som vi angör på fredag kl. 05.00. Vi kommer alltså färdas på havet våg hela dagen i morgon.
 

Kommentera här: