2018-11-14 Bara en (1) kryssningsdag kvar för denna gång....

Vår vana trogen blev det en träningspass i morse innan frukost men vi skippar eftermiddagspasset och packar istället inför morgondagen då vi lämnar fina båten.
 
Vi bestämde att vi skulle fysträna 2 gången om dagen när det fungerade med landstigning etc och vi har haft 34 tuffa svettiga träningspass under dessa 26 kryssningsdagar. Däremellan har vi gått långa promenader på land så kroppen och knoppen har fått massor med motion och muskelträning.
 
Jag känner mig till och med starkare och uthålligare än jag gjorde när vi startade kryssningen och det är ju mycket positivt. När vi kommer hem till Huay Yang kommer cykelträningen ta vid och så även mina sköna långpromenader på eller vid stranden och inför det känns det bra att var i fin form😀.
 
Härligt, för att inte träna alls utan bara muffla i sig av all den mat och dryck som finns i överflöd här på båten hade inte alls känts bra för någon av oss. Nu fick vi en perfekt kombo så vi är mycket nöjda med att vi inte fallit till föga för 26 lata dagar utan träning. Latat oss har vi däremot gjort däremellan i vår mysiga svit😀   
 
Vi ankommer Sydney kl. 06.30 och alla passagerare måste lämna båten vid 09 tiden.
 
Rulle och jag kommer att äta frukost på Windjammer som har öppet till kl. 09.00 så vi tar det lite lugnt. Vi behöver inte rusa av båten för vi stannar i Sydney på hotell Hyde Park Inn i 2 nätter innan vi flyger hem till Thailand med Thai Airways k.10.00 på fredag den 16 november. 
 
Nu ska vi bara njuta av sista dagen till havs för den här gången!
 
 
 
 
 
 
Jag önskar dig min bloggläsare en fantastisk dag!
 

Kommentera här: