2019-04-29 Måndag - ny vecka nya möjligheter - Kasetart University - ungdomsaktiviteter - Strandpromenad...

Idag när jag kom till universitetsområdet ovan stranden via Sukta Resortvägen var det full aktivitet med campande ungdomar från Kasetsart University. 
 
Huvudsyftet med att gå på det Universitetet som ligger i Bangkok kan du läsa om via länken.
https://www.ku.ac.th/english/aboutku.php och det verkar vara en vettig utbildning som gagnar både Thailand och omvärlden.
 
 
 
 
Mina vovvar Lillflickan och Siikhaau hängde med på min promenad men Berta och även Lilleman valde att stanna kvar och vakta min cykel. Berta har fortfarande problem med sitt vänstra bakben men reagerar inte med smärta när jag rör vid benet eller ryggen.
 
Stackars Berta det gör ont i mitt hjärta när hon inte är okej fast det märks inte på hennes sätt utan hon verkar nöjd med livet ändå och är mycket tillgiven och vill gossa massor. 
 
Detta underbara hav och "mina" goa fina vovvar Lillflickan och Siikhaau...
 
 
 
 
 
Nu har det fixat räcket helt och hållet på bron...
 
 
 
Än så länge får man inte köra här med bil eller MC och det kanske beror på att betongen måste sätta sig ordentligt eller av något annat skäl...
 
Så vackert och molnet speglar sig i vattnet som ligger kvar på stranden...
 
Häftiga mönster i sanden som vågorna skapat...
 
 
När vi kom tillbaka till min cykel sov Lilleman djupt i sin lilla grop och Berta hade grävt sin grop precis bredvid min cykel men hon var lite mer alert...
 
Lilleman och Berta
 
Lilleman, en trygg fin och snäll vovve som sover djupt...
 
Berta med sina små krämpor...
 
Alla vovvarna fick vatten av mig som jag alltid har med mig till dem och så får de lite torrfoder samt hundgotta igen som belöning för att de varit duktiga...
 
Stort TACK till mig själv och "mina" vovvar för en mysig strandpromenad och till dig min bloggläsare önskar jag en riktigt trevlig måndag!

Kommentarer:

1 Anonym:

Underbart vacker natur, trygga och välmående hundar, vackert väder och en bloggerska som uppskattar livet. Allt är som det ska vara.
Kram Gertrude

Svar: Tack så mycket Gertrude för din fina kommentar samt respons och en stor varm kram till dig från mig😍❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: