2019-02-06 Gåvor från Sim och att vara generös med vänlighet och uppskattning känns mycket bra......

Sim är relativt nyanställd av Chaba för att jobba på vårt område Lotus 1 och häromdagen kom hon med en påse gröna mangos som gåva och igår när vi kom hem från cykelträningen stod en ananas som en gåva till oss bredvid ett paket som kommit från Ali Express och som hon lämnat vid trapphuset in till altanen.
 
Så generöst och gulligt av henne och jag tror hon visar sin uppskattning tillbaka på detta sätt då Rulle och jag alltid presenterar oss och välkomnar de som är nya. Vi månar om vår områdespersonal på olika sätt genom diverse gåvor, beröm, vänlighet och att vi har trevligt tillsammans samt visar varandra ömsesidig respekt.
 
Inget konstigt med det utan en självklarhet för oss, framför allt här i Thailand där vi är faranger och vi är tacksamma för att thailändarna låter oss bo och leva här i deras land.
 
Det är viktigt för oss att vår personal trivs på vårt område och att de känner att de både behövs och att vi uppskattar deras arbete på alla sätt och vis.   
 
Jag har själv varit anställd hos flera olika arbetsgivare i mitt tidigare arbetsliv och vet hur fint det känns att vara uppskattad och behövd för det skapar arbetsglädje som gagnar både arbetsgivare, kollegor och kunder. 
 
Att bjuda våra medmänniskor på vänlighet och uppskattning samt generositet kan det aldrig bli för mycket av, tvärtom, vi behöver det allesammans. Framför allt i denna hårda värld som vi alla kan bidra till att göra lite lättare och trevligare att leva i.
 
Kom ihåg, som du möter andra blir du själv bemött😊     
 
Gröna mangofrukter från Sim
 
Ananas från Sim
 
Stort TACK till Sim för din generositet med dina gåvor som vi verkligen uppskattar och som gjorde oss mycket glada! 
 
 

Kommentarer:

1 Elisabet Lundqvist :

Man blir glad av trevliga människor 😃 / Elisabet

Svar: Ja Elisabet det smittar av sig 😁
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Birgitta S :

Så rätt ! Uppskattning för sitt arbete är så viktigt. Fler personer o arbetsgivare skulle tänka på det. 😍

Svar: Tack Birgitta, det tycker jag också😊 Kram ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: