2019-02-08 Härliga Fredag = Cykelträning till/från Prachuap Khiri Khan via Dan Sing Khon, 78,69 km

Idag städar Ned vårt hus mellan kl. 13.00-16.15 så det blev cykelträning för vår del på eftermiddagen istället för på förmiddagen.
 
Vi äntrade våra cyklar kl. 12.00, mitt i värsta dagsvärmen (ca 33 C i skuggan) men då vi är vana vid värmen berörde det oss inte särskilt mycket. Det gick däremot åt massor med dricksvatten så vi stannade vid en liten affär på vägen och köpte varsin flaska och fyllde på i våra cykelflaskor.
 
Det bästa med att cykla på dagen är att vovvarna är slöa av värmen och de sov gott eller tittade lite lojt på oss och iddes inte ens tänka på att jaga oss.
 
Det blev den vanliga rundan till Prachuap Khiri Khan (PKK) via Dan Sing Khon (DSK) och det blev en tuff cykling som avslutades med motvind från PKK till Huay Yang för att suga ut det sista av våra krafter. Bra träning helt enkelt men det var skönt att komma hem till vårt vackra hem som vi susade in till strax före kl 17.00.
 
Nu blir det softa resten av kvällen och lite extra gott på tallriken från restaurang Jor Jarn och som vi givetvis väljer att få hemkörd😋 
 
2 km backen avklarad...
 
Vattenpåfyllning...
 
 
Det var fler som ville ha något från affären...
 
Dagens cykelträning, 78,69 km...
 
Stort TACK min älskade Rulle för dagens tuffa cykelträningspass och till dig min bloggläsare önskar jag en mysig fredag samt helg!

Kommentarer:

1 Anette:

BRA JOBB Annika och Rulle! Fina bilder. TACK!! Jobbar hemma några timmar idag, så det blir extra med Yinyoga och löpning såklart. Ha en finfin fredag. Kram Anette

Svar: Tack så mycket Anette för det och bra jobbat du också samt ha en mysig fredag hela familjen 😊 Kram ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Maria:

Grymt kört av er och tufft att ni gav er ut i värsta hettan 👍🏻 ni måste vart trött på kvällen sen 🤗 pok äe

Svar: Tack så mycket hjärtat och vi var skönt trötta och mycket nöjda med vår "bedrift". Pok äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: