2019-02-12 Stort TACK till alla som klickat på "Gillahjärtat" i min blogg, det har gjort mig rik....

....men inte via pengar utan på positiv energi som ger en fantastisk näring för mig som lägger ner mycket tid på min blogg!
 
Så klart jag vill ha uppskattning genom gensvar via kommentarer eller att få en eller flera gillamarkeringar på respektive blogginlägget för det är för mig ett mått på den positiva reaktionen jag kan få av mina bloggläsare.
 
Detta uppmärksammas även av Blogg.se som administrerar min blogg och det är roligt att hamna bland de främsta på "Gillalistan" tycker i vart fall jag.
 
Det genererar inte i några pengar eller annan inkomst då jag inte har någon egen annonsör som backar upp min blogg. De företag eller affärsidkare som jag då och då kan nämna i min blogg får denna reklam gratis av mig.
 
Jag bloggar inte om mitt liv för att tjäna några pengar utan för att jag tycker det är roligt samt att bloggen fungerar som en dagbok i mitt liv.
 
Mycket av den info jag lämnar via min blogg på respektive kategori har mina läsare visat uppskattning för både skriftligt och muntligt och det känns mycket bra. Det har tagit mycket tid att få till alla dessa kategorier för att de som läser min blogg och som vill söka efter något specifik i Huay Yang kan kanske hitta det där.  
 
De annonser som visas är via Blogg.se. Vi som bloggar får göra det gratis men Blogg.se finansierar sin verksamhet genom de annonser som ploppar upp i mina inlägg och som som Blogg.se väljer ut. Det är ingenting som vi som bloggare får ut något av annat än att vi får blogga gratis.
 
Detta gäller även Facebook. De som lägger in sina inlägg kan inte tjäna några pengar på det om man inte annonserar om sitt eget företag eller verksamhet som i sig medför försäljning av egna produkter etc. 
 
Däremot kan man tjäna en slant på YouTube om man har tillräckligt många som tittar utöver You Tube´s  lägre gräns av tittare. Mina videos i min blogg når inte upp till den lägsta tittarskaran för att de ska ge någon inkomst så inte ens där kan jag tjäna något annat nöjet att visa mina videos för den som vill se dem.
 
Jag har klargjort detta förr i min blogg men nu har det återigen figurerat personer som säger sig "veta" att jag tjänar pengar på bloggen. Så klart det måste vara så, enligt dem, för varför skulle jag annars vara så angelägen om att be dig som läser inläggen klicka på Gillahjärtat.
 
Förklaringen när det gäller det har jag redan nämnt i början på detta inlägg och jag tillhör, tro mig eller ej, den typen av människa som kan göra något både för mig själv och andra utan att tjäna pengar på det.
 
Rykten av dessa felaktiga slag sprids bara av dem som själva inte skulle göra något gratis och som tror att andra är likasinnade samt att de av något skäl inte gillar min blogg och bara vill vara elaka och missunnsamma för att jag trivs med livet och gör något gott av det.
 
Dessa människor älskar att sprida sina illasinnade åsikter och tankar då de förmodligen är bittra och missnöjda med sitt eget liv och vill därmed dra med sig andra i sin missnöjdhet. Det ger dem näring i sitt förmodligen miserabla liv som givetvis inte beror på dem själva utan på andra. Eget ansvar att man själv skapar det liv man vill leva finns inte i deras tankevärld. De är bara offer inget annat. 
 
Oavsett vilka skäl som finns att sprida felaktiga rykten om mig och min blogg samt mina ambitioner så är det inte okej för mig så sluta med det och ägna er åt att ordna upp ert eget liv istället för er egen skull. 
 
För att underlätta för er som bett mig att lägga in min blogg via FB gör jag det och det som handlar om gemensamma intressen för er som gillar Huay Yang lägger jag även in mitt inlägg på FB gruppen Huay Yang vårt Paradis och handlar det om reklam för någon näringsidkare i byn lägger jag in den  på FB Reklam för utbudet i Huay Yang.
 
När jag för ett par år sedan slutade helt att lägga upp min blogg på FB blev det vilda protester från de som tyckte det var så bekvämt att bara klicka på länken😊
 
Tyvärr har jag fått negativa uttalande om det också då min blogg, bara i sig, är "reklam" så alla mina inlägg borde hamna på Reklamsidan eller varför ens blogga utan jag kan ju skriva mina inlägg direkt på FB enligt en specifik man då han är så övertygad om att min blogg ger mig pengar. 
 
Detta är inget skämt utan allvar och ibland funderar jag över hur en del är funtade däruppe i hjärnkontoret. Hur jag än gör är det alltid någon som är missnöjd och det får jag tyvärr leva med...
 
 
Stort TACK till er bloggläsare som genom era gillanden och trevliga kommentarer förgyller mitt bloggande! 💗 

Kommentarer:

1 Anonym:

Jag uppskattar din blogg till 1000. Och jag uppskattar att du inte " säljer" dig till annonsörer, men främst uppskattar jag din medmänsklighet. Fortsätt att stå på dig gentemot " troll" som förmodligen bara är avundsjuka. Kram Gertrude

Svar: Tack så mycket Gertrude för de hjärtevärmande orden och elaka troll får hålla sig långt borta från min sfär 😊 Stor varm kram till dig från mig ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Irene:

Trist att du måste ta emot sådana kommentarer överhuvudtaget. Du skall veta att din blogg skänker så mycket positivitet att jag inte ens ser någon eventuell reklam. Skulle det varit så att du tjänat några pengar på bloggen så hade du varit väl värd dem. Låt inte dessa troll ta över den glädje du känner för att skriva allt om ditt liv i Huay Yang. Njuter varje dag när jag ser dina foton och dina berättelser. Stort tack för dem. Kram

Svar: Tack så mycket Irene för din fina orden som gör mycket gott i mitt hjärta😍 Nej några elaka troll kan inte få mig att ändra mitt sätt att skriva och så länge ni som läser min blogg uppskattar den kommer jag att skriva. Stor varm kram till dig från mig ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Micke :

Hej Annika,
Bra skrivet!
Har man inget bra att säga så behöver man inte yttra sig på din blogg.
Men tyvärr så finns det alltid någon procent av dom och det är det som skadar mest.
Men du ska veta att jag läser så ofta jag kan och gillar ❤

Må bäst och kramar från en följare sedan många år
/Micke 🌞🌺

Svar: Tack så mycket Micke för det och det gör mig mycket glad att du både läser och uppskattar min blogg 😍 Stor varm kram till dig från mig ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Reidun:

Din blogg är så underhållande att läsa på alla sätt och vis. Kram!

Svar: Tack så mycket Reidun och kram tillbaka till dig från mig ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Elisabet Lundqvist :

Fortsätt med det du gör för du är bäst 😊vet inte vad jag skulle göra utan din blogg för jag tillhör dom få som inte har Facebook och inte vill ha.
/Elisabet

Svar: Tack så mycket Elisabet och din kommentar gör mig mycket glad och så klart jag fortsätter blogga om det så bara var för din och min skull därmed 😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Annika:

Du förgyller mina dagar med din blogg och som mitt kvitto på det bjuder jag självklart och gärna på en gillamarkering! Läser din blogg så gott som dagligen för att få hänga med på vad som händer i byn. Om du nu någon gång skulle tjäna en slant på det arbete du lägger ned på bloggen så är du väl värd dem!

Svar: Tack så mycket Annika för din fina respons på min blogg samt att du både läser och uppskattar den det värmer så gott i mitt hjärta ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

7 Rebecca:

Suck alltså! Då kan man ju låta bli att läsa... Jag är så tacksam för din blogg där jag hittade byn som är så fantastisk, och när vi var där några månader förra året var det vår främsta "reseguide". Tack för den tid du lägger på bloggen!

Svar: Tack så mycket själv Rebecca för din kommentar och det är så glädjande att få veta att ni har och har haft så fin glädje av min blogg samt uppskattar den. 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

8 Anonym:

Vi besökte Huay Yang förra året med vår son på 6 år, vi tittar på din blogg flera gånger i veckan för att det ger så underbara minnen med alla foton du tar. Vi var delaktiga i att mata ”vild hundarna” med Mia så att hemifrån få fortsätta följa hundlivet via din underbart positiva blogg ger oss och vår son mycket glädje, kram

Svar: Tack så mycket anonym och din kommentar gör mig mycket glad och härligt att ni trivdes så gott här i HY och att min blogg förlänger de goda minnena😍 Välkomna tillbaka och må så gott samt kram tillbaka ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

9 Anonym:

Helt otroligt! Jag önskar att du tjänat massor av pengar på din blogg!! Vem skulle ens tycka att det var fel?? Du lägger ner tid, energi och kraft på att dela med dig av allt om Huay Yang och dess aktiviter, butiker, hundengagemang mm. Jag förstår inte att ngn ens kan ifrågasätta. Läs inte om du inte gillar det! Så tråkigt också att höra att de negativa krafterna får utrymme. Vi som bloggar, leder aktiviteter med mera utan att tjäna en krona på det gör det frivilligt och för att ge något tillbaka! Hur länge tycker vi det är roligt om det får negativa konsekvenser?? JO, vi kommer ALDRIG att låta ”dem” ta över!! Vi bara fortsätter och fortsätter 😀😀😀😀😀💪🙏 i all oändlighet!! Små avundsjuka människor är vad det är.
Nu slutar jag! Blir sällan arg men när jag blir det kan jag bli riktigt förbannad. Det blev jag när jag läste ditt inlägg Annika. Du har rätt inställning! Vi låter dem inte ta över!!!!
You rock girl💃😀💃💃😀💃
Anna Lena

Svar: Wow Anna Lena jag visste väl att du och likasinnade goda starka människor finns omkring mig och oss och vi ger oss inte för dessa små ynkliga bittra människor utan kör på i fortsatt positiv anda. Härligt att få en sådan rivig kommentar från dig och blir så glad samt att du finns i min goda sfär. Stor varm kram till dig från mig ❤❤❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

10 Titti/Umeå/Huay Yang.:

Tänker inte alls på reklamen.
Din blogg uppskattas.
Kram Titti

Svar: Tack så mycket Titti och kram tillbaks till dig från mig 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

11 Phiah:

You Go Girl. ❤ Jag är enig med Irene. Bästabloggenkramar 🙏

Svar: Tack så mycket fina goa Phiah samt stor varm kram till dig från mig ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

12 Anonym:

Började läsa din blogg för flera år sedan och följde ditt liv i Huay Yang och inte kunde jag då veta eller ens ana att jag flera år senare själv köpte hus där- vilket jag gjorde i somras. Tack för att du ledde mig in i denna underbara värld. Genom din blogg får jag tips och idéer om vad som händer (maken är speciellt glad för dina cykeltips/kartor). Nu när vi inte är där så är vi där iaf litegrann när vi läser din blogg. GGG finns överallt och de skall inte få utrymme så fortsätt med din livsbejakande nyfikna inställning till livet i byn. Mvh Ulla-Karin

Svar: Tack så mycket Ulla-Karin för din fina kommentar och respons på min blogg samt glädjande att veta att den fått er att köpa hus här i HY och allt som hör därtill 😍 GGG håller vi stången tillsammans vi som väljer en sundare livssyn😁 Må så gott och jag skickar med en stor varm kram till er båda ❤❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

13 Anonym:

Din blogg är kanon. Skit i vad negativa bittra människor skriver...Låt inte det påverka din fina blogg. Jag läser din blogg och vi har mycket nytta av den som är nya i Huay yang och nu när vi är i Sverige kan vi följa vad som händer i byn. Kanonbra. Tack Annika. Var rädd om dej och släpp inte in det negativa. Kram Anette

Svar: Tack så mycket själv Anette för din kommentar och peppning samt att jag är mycket glad över att du både läser och uppskattar min blogg. 😍 Var rädd om dig och din fina familj och må så gott samt stor varm kram till dig från mig ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

14 Frank:

Hej Annika! Nu var det längesedan jag kommenterade här. Jag kikar dock in med jämna mellanrum. Jag blir förundrad när jag läser och förstår inte, varför skulle det vara ett problem om du nu tjänade pengar på bloggen?, det hade varit dig väl unt.
Jag blir faktiskt lite besviken att du inte får en krona för besväret.

Vad gäller reklamen på bloggen så tycker jag själv att det var värt att uppgradera till PRO för att slippa den där bannern som ligger och stör, dessutom så får man ju en egen domän. Kostar bara några hundringar om året.

Det skulle förresten vara intressant att veta hur många visningar på YouTube som ska till innan man får betalt.

Ha det bra i HY. Kanske blir en tripp dit någon gång..

/Mvh Bronsplatsen i Bästa Asienblogg 2013 ;-)

Svar: Hej Frank och tack för din kommentar och respons på min blogg. Jag har haft PRO men tyckte det var lite krångligt med en egen domän och det fungerar ändå bra så här via blogg.se.

Det finns många missunnsamma och avundsjuka människor som inte förstår att man kan göra något utan att tjäna pengar bara genom att glädja sin omgivning. Trist attityd men de mår nog sämst själva.

Lycka till med din blogg och må så gott och jag är övertygad om att du skulle gilla Huay Yang 😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

15 Johan:

Din blogg är bäst
Läser den varje dag
Fortsätt kämpa på , vi är många som gillar dig o din blogg
Om reklam o dylikt
Så tröttsamt med bittra jante, finns så många troll på nätet
Finns det nåt utan reklam idag när alla ska ha allt gratis ? Det är strunt samma för mig , reklam berör mig inte länge utan det är en finansieringskälla , bra eller dålig kan diskuteras
Jag följer o läser dina texter och njuter av bilderna
Huay yang är paradiset
Mvh johan

Svar: Tack så mycket Johan för din kommentar och det värmer gott i mitt hjärta att du både läser och uppskattar min blogg. 😍 De elaka trollen ger vi ingen näring och de trista bittra människorna får tycka vad de vill och jag tänker blogga på i samma positiva riktning och kommer aldrig ändra på det. Tack för ditt stöd och jag skickar med en stor varm kram till dig från mig ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

16 Birgitta S :

Uppskattar verkligen din blogg. Har inga problem med den LILLA reklam som dyker upp. Fortsätt som du gör. Kram o tack för en bra blogg! Med ett vettigt innehåll.

Svar: Tack så mycket själv Birgitta för din kommentar och respons för det gör mig mycket glad att du både läser och uppskattar min blogg 😍 Kram❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

17 Anneli Holmberg :

Jag tycker om din blogg 🌞

Svar: Tack så mycket Anneli 😁
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

18 Maria Thunholm:

Vad är en blogg?

En slags dagbok och du gör vad du vill med den, jag kan berätta litegrann om mitt liv, men de mest intima detaljerna behövs inte skrikas ut för min del.

Själv bor jag i västra Frankrike.

Det kan ju vara bra att följa din blogg, bror min gifte sig i Thailand med sin älskade thailändska.

Svar: Tack så mycket Maria för din kommentar och min blogg fungerar också mest som en dagbok och jag skriver heller aldrig om detaljer i vårt privatliv. Det räcker gott att ha en allmän hållning när det gäller det. Må så gott i Frankrike och hälsa din bror lycka till i Thailand ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: