2019-02-12 Tisdag = Cykelträning till/från Ban Krud, 81 km

Härligt med träningsrutiner som vi följer så mycket vi kan för att hålla oss i form och idag är det återigen cykelträning till/från Ban Krud.
 
Väderprognosen har spått 80 % regnrisk idag men på väg till Ban Krud hade vi sol från en nästan klarblå himmel men söderut på himlavalvet bolmade det upp grå moln i olika nyanser så regn kunde vara på väg.
 
Jisses vad härligt det är att cykelträna med kanonfina välskötta cyklar (av Rulle) och bra utrustning i övrigt!
 
Rulle och 6 km kvar till Ban Krud...
 
Vi klarade oss från regn och precis när vi steg in på 7 Eleven kom en pytteliten skur. Skönt at slippa den tänkte vi även om den gick över på 2 minuter.
 
Ofo Bike, verkar vara en riktigt bra och stadig cykel utan växlar och med fot- och trumbroms (handbroms), ställbar sadelhöjd samt kodlås och lyse. Något för den som vill cykla i Huay Yang och kanske ett tips för dem som hyr ut cyklar i Huay Yang.
 
De här cykeln lånar flera av resorterna i Ban Krud ut till sina gäster och de som cyklar på dem ser mycket nöjda ut.
 
 
Här utanför 7 Eleven sitter vi och pustar ut samt tar en energi- och vattenpåfyllningspaus...
 
På hemvägen, ca 5 km norr om Ban Krud, fick vi en kortare regnskur över oss och skoskydden åkte på för att inte blöta- och smutsa ner våra cykelskor. Regnjackan åkte också på men då regnet slutade ganska snabbt och solen kom fram igen blev det för varmt med den på så den åkte av igen.
 
Våtvarmt (svett) omslag på kroppen som en regn/vindjacka medför är mindre skönt och det kändes skönt att få lite fläkt av vinden på kroppen igen som svalkar ner något.  
 
Vi klarade oss hela vägen hem fast regnmolnen följde oss tätt i hälarna. Inget regn föll över Huay Yang fast det såg ut på himlen som om ett rejält monsunregn var på gång men nu skiner solen så vackert igen. Regnskuren föll väl ner någon annanstans i vår omnejd.
 
Dagens cykelträningstur till/från Ban Krud, 81 km
 
Stort TACK min älskade Rulle för en återigen tuff men härlig cykelträningstur i både lite vått men mest torrt.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en fantastisk tisdag och var rädd om kroppen och knoppen! 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Heja heja skulle jag vilja säga. Men det är nästan så att prata är tillräckligt ansträngande . Just nu är jag inte på topp, men det är du och Rulle. Kram Gertrude

Svar: Tack så mycket Gertrude och stackars dig som är förkyld och eländig. Det som är det bästa med förkylningsvirus är att de går över även om man inte tror det för stunden. Krya på dig kram från mig ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: