2019-01-08 Idag tisdag = cykelträning till/från Ban Krud i härligt cykelgäng, 80,56 km...

För min del cykeltränade jag inte alls i förra veckan och att missa 2 cykelträningspass visar sig direkt på träningsformen som får en liten dipp, men det är bara att komma igen...
 
Väderprognosen spådde 80 % regnrisk men solen sken så vackert när vi startade kl 08.30 från oss så oavsettt om vädret skulle växla över till reg tog vi risken. Nu fick det bära eller brista helt enkelt för vi kände oss taggade till max att genomföra cykelträningen.  
 
Det kändes härligt att hoppa upp på min Giant träningscykel igen och för dagen var Rulle, Kristoffer, Svein och Espen med på cykelträningen till Ban Krud och tillbaka till Huay Yang.  
 
De här grabbarna är riktiga tuffingar och jag gjorde mitt bästa för att hänga med i farten men självklart hamnade jag ca 1 km bakom dem när de drog på. Rulle och Kristoffer vände vid dessa tillfällen tillbaka mot mig och Svein och Espen fick ta det lite lugnare tills jag var i kapp. För mig är det viktigt att alla som är med ska få ut den träning de vill ha ut och jag är glad över att ens få hänga med i det här gänget. 
 
Jag cyklar på så mycket jag orkar och förmår för att göra mitt allra bästa och det räcker gott nog för mig. Att försöka "tävla" med dem är bara dumdristigt och kan bara medföra att jag överanstränger mig på en för min kropp ogynnsam nivå. Det avstår jag gärna ifrån 😊
 
Det är härliga glada och positiva grabbar att cykelträna med och bara det gör min cykelträning till en fantastisk och positiv upplevelse😀.   
 
På väg till Ban Krud, Espen, Svein, Kristoffer och Rulle och jag förstås...
 
Rulle har filmat oss med GoProkameran...
 
 
Strax efter detta korta stopp vid vägen seglade regnmoln upp på himlen framför oss i färdriktningen och vi befarade att nu blir det värsta regnet. Vi hade tur för just där vi befann oss under en liten del av regnmolnet fick vi ca 10 droppar regn på oss och inte mer. Det hade däremot regnat för det var blött på vägen men det gjorde ju inget annat än att cyklarna blev lite smutsiga😃.   
 
Här sitter vi utanför 7 Eleven i Ban Krud för en energiintagningspaus och mineralvattenpåfyllning i våra flaskor. Vi försökte samla ihop oss för att Rulle skulle kunna ta en groupie.
 
Det gick ju bra fast Svein försökte komma undan lite bakom mitt framstickande huvud, linslus som jag är😄
 
Det finns en hel del att beskåda när vi sitter vid 7 Eleven i Ban Krud, bl.a den här lilla söta hunden som hade en hönadräkt på sig, men den var lika glad för det...
 
Matte visade gärna upp sin hönadressade lilla vovve...
 
Coola gänget är på väg hem till Huay Yang igen och Rulle har tagit bilden...
 
Dagens cykelträningsresultat för min del 80,56 km, snittfart 24,5 km/timme, maxfart 40 km/timme och 1 878 brända kcal, härligt! 
 
Stort TACK till min älskade Rulle samt till goa fina vännerna Kristoffer, Svein och Espen för en tuff men härlig cykelträningstur!
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en synnerligen trevlig tisdag.😍
 
Om du gillade det här blogginlägget får du gärna klicka på gillahjärtat här nedan💗 

Kommentarer:

1 Anette:

Vilket härligt gäng! Bra jobb! Trevlig kväll. Kram

Svar: Ja verkligen Anette och stort tack detsamma samt kram tillbaka <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: