2019-01-19 Lite stökigt med framkomligheten till/från Phet Kasem Rd i Huay Yang...

I samband med vägfixningen på södra delen av Phet Kasem Rd mellan Hat Wanakon Nationalpark och Frontage Rd i Huay Yang får man köra ner till södra U-svängen för att köra in på den norrgående delen av Phet Kasem Rd om man kör bil. Kör man MC eller cyklar kan man ta sig ut antingen från Risfältsvägen till norra U-svängen (som dock är avstängd) för att åka söderut. 
 
Vill man åka norrut kan man köra MC eller cykla ut via Samutvägen eller från Risfältsvägen (även kallad övre Mellanvägen) på den södergående delen av Phet Kasem men då "mot" trafiken". Då vägen är avstängd för fordonstrafik (MC och cykel verkar okej att få köra där) går det bra än så länge.
 
Södergående delen av Phet Kasem Rd strax före Hat Wanakon Nationalpark...
 
 
Infarten till Samutvägen till vänster...
 
Norra U-svängen från Risfältsvägen sedd från den norrgående delen av Phet Kasem Rd vid Sanyavägen.
 
Här vid Frontage Rd i Huay Yang släpps trafiken in igen på den södergående delen av Phet Kasem Rd...
 
Vi får väl se hur länge den här omdirigeringen av trafiken fortsätter och det är spännande vad de ska göra om det inte bara handlar om att reparera vägen som i mitt tycke verkar i sin ordning.
 
Fortsättning följer när jag vet mer...
 
Tack för att du läser min blogg och jag önskar dig en mysig lördag! 

Kommentarer:

1 Anonym:

Tack snälla du för uppdateringar om sånt som är viktigt för oss att veta. Visserligen är jag inte just nu i HY men tycker ändå att du gör ett jättebra arbete med all info du sprider. Kram och ha en bra fortsättning på helgen. Gertrude

Svar: Tack så mycket själv snälla goa Gertrude och det gör mig mycket glad att du tycker det 😍Ha en fin helg du också samt kram tillbaka ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: