2019-07-12 Fredag = Cykelträning till/från Ban Krud, 80,21 km...

Äntligen fredag vilket för dagen innebär att Ned städar på förmiddagen och vi cykeltränar. Solen sken från en nästan klarblå himmel och temperaturen visar ca 34 C i skuggan samt ganska milda vindar. Perfekt förhållande för första cykelträningen för min del sedan 21 maj.
 
Då jag inte cykeltränat i Thailand sedan den 21 maj i samband med min Sverigeresa gjorde vi en mjukstart och tog Ban Krud rundan på 80,21 km. Det är inte lika tuffa uppförsbackar där som Dan Singh Khon rundan till Prachuap Khiri Khan. 
 
Maria har inte cykeltränat i Thailand på ca 1 år men då hon är supertränad var det här en lätt match för henne. Hon kunde dra iväg som ett spjut på pappas Rulles Scott cross bike (som fått en massa nya komponenter) och Rulle fick nöja sig med sin Trek MB.
 
Det kändes riktigt bra för min del, kondisen var helt okej och benen jobbade på så mycket jag förmådde men fick nöja mig med en snittfart till BK på 24 km/timme och hem till Huay Yang på 23 km/timme. För att vara första cykelträningen på länge känner jag min nöjd med det fast jag vet att jag kan snabbare när jag väl fått upp träningen ordentligt. 
 
Det var underbart härligt att rulla fram med egen benkraft igen på dessa fantastiskt fina vägar som finns i vår omnejd.
 
Stort TACK till mina älskade Rulle och Maria för en god kamp och till dig min bloggläsare önskar jag en mysig fredag samt trevlig helg!
 
Vatten- och bensträckar paus ca 2 mil norr om Ban Krud
 
Här strax innan järnvägsövergången bakom Rulle och Maria håller de på att röja upp en väg nere på fältet parallellt med vägen för den stora järnvägsövergången som de håller på med även i Huay Yang och Tap Sake samt alla de övergångar som drabbas av det blivande dubbelspåret. De har kommit olika långt när det gäller det mastodontbygget.
 
Nu är det bara 6 km kvar till Ban Krud...
 
En "groupi" på oss utanför 7 Eleven i Ban Krud där vi som vanligt intar lite energi- samt mineralvattenpåfyllning...
 
Dagens cykelträningspass och för min del blev det 80,21 km

Kommentarer:

1 Tiina:

Kul att se att du kommit igång med cykelträningen igen! Hade inte Maria lämnat en egen cykel i HY förra året? Har för mig det, eller kanske hon tog den med sig igen? När är det beräknat att dubbelspåret är färdigt på järnvägen? Ha en finfin helg alla tre!! Kram, Tiina

Svar: Tack så mycket Tiina för din kommentar och Rulle köpte Marias Scott så den blev kvar här 😁 Maria hinner inte träningscykla utomhus i Sverige. Järnvägen blir klar om några år och du kan kolla den kategorien Dubbelspåret i min blogg som jag uppdaterar när något nytt händer i HY. Ha en fin helg du också samt kram tillbaka 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Elisabet Lundqvist :

Järngänget 😊/ Elisabet

Svar: Tack så mycket Elisabet 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Anonym:

Bra jobb alla tre!! Du är superbra Annika!! Du är en förebild. Här är det löpning och en massa massa Yinyoga... Underbart med sommar. Ha en fin fredag. Kram Anette

Svar: Tack så mycket Anette för det och duktigt jobbat du också samt ha en fin fredagskväll och kram tillbaka 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: