2019-07-16 Härligt, dagens cykelträning till/från Ban Krud, 80,20 km...

Idag utlovade väderprognosen 40 % regnrisk och himlen hade både vita samt flera nyanser av grå moln på himlavalvet. Men med facit i hand blev det inget regn över oss i vart fall så det var väl någon annan del i vår omnejd som fick det istället.
 
För att få ordning på våra cykelträningsmål valde vi åter igen att cykla till Ban Krud men på fredag blir det rundan till Prachuap Khiri Khan via Dan sing Khon.
 
Det var ju vi bara tacksamma för så länge vi cyklar vill vi gärna slippa regnet, när vi väl är hemma igen får det gärna regna bäst det vill för regnet behövs.
 
Vi blev belönade med kraftig motvind idag tidvis på mot Ban Krud och hem mot Huay Yang så det blev extra träning för benen och lungorna samt hjärtat.😀
 
Jag är så glad och tacksam för att kunna utöva denna tuffa cykelträning året runt här i Thailand för det ger mig så mycket gott för både kropp och knopp. Att dessutom få mysigt sällskap av mina älskade Maria och Rulle gör det hela ännu bättre!
 
Stort TACK för dagens tuffa cykelträningspass och till dig min bloggläsare önskar jag en trevlig tisdag!
 
Rulle och Maria under portalen in till skolan
 
Trädet där vi brukar få skugga på vägen mot Ban Krud har de sågat ner för att ge utrymme till vägen som ska leda till bron över järnvägen. Vi fick därmed söka skugga här i stället under portalen in till skolan för vår bensträckar- och vattenpaus.
 
Bara 6 km kvar till Ban Krud...
 
...och nu är vi här på 7 Eleven i Ban Krud som vanligt i samband med mineralvattenpåfyllning och lite energiintag...
 
Dagens cykelträning till/från Ban Krud, 80,20 km 
 

Kommentarer:

1 Elisabet Lundqvist :

Önskar att jag hade lite av er energi ☺/ Elisabet

Svar: Synd att jag inte kan skicka lite till dig då Elisabet så du får lite del av min😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: