2019-06-12 Skön sval morgonrunda...

I morse var det lite småkyligt med 13 C och soldis och Linda och jag valde att ta Tores rastrunda i Karlbergsparken som en variation. Det är mycket fint där med lummig natur och fina promenadstigar härs och tvärs i parken eller i skogen.   
 
Karlbergskanalen ligger blank som ett nybonat golv...
 
Gamla Mässen vid Karlbergs Slott... 
 
Blomma vid namn Natt och Dag vars blå och gula färg passar bra i Sverige... 
 
Dagen och kvällen kommer att följa de dagliga rutinerna i en familj med 2 småbarn och det är underbart att befinna sig mitt i allt detta som omväxling från det otroligt lugna sköna softa livet hemma i Huay Yang, Thailand, tillsammans med min älskade Rulle våra döttrars pappa och Daniels svärfar samt våra barnbarns morfar.
 
Rulle har fullt upp där hemma med restaurering och målning av våra fönstergaller samt cykelträning till Ban Krud och Prachuap Khiri Khan via Dan Singh Khon och även till Hua Hin tur och retur, med övernattning i 2 dagar på vårt favorithotell Rajana Garden House.
 
När Maria och jag kommer hem om några veckor kommer det vara nymålat och fint där det var dags för underhållsarbete som vi tycker är viktigt för att bibehålla vårt vackra hem.
 
Stort TACK för att jag får ha det så här bra i livet för det är inte alla som har denna fantastiska möjlighet då livet inte är rättvist.
 
Att visa tacksamhet och ödmjukhet inför det goda i livet känns självklart för mig då jag inte tar något för givet att det alltid kommer att vara så här. Så länge det varar kommer i vart fall jag att njuta av det samt på eget ansvar se till att göra livet så bra som möjligt😍  
 
Till dig min bloggläsare önskar jag allt gått och var rädd om dig och de dina!

Kommentarer:

1 Elisabet Lundqvist :

Man ska lägga sin energi på positiva saker och tankar 😊/ Elisabet

Svar: Visst är det så Elisabet ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Härligt Annika. Ja en stor tacksam för livet... Allt förändras och inget varar för evigt. Att vara tacksam för det jag har. Tack Annika. Härligt att ni har det bra. Ha en finfin kväll. Kram

Svar: Tack så mycket anonym eller som jag antar Anette samt kram tillbaka ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Anette:

Ja just det. Det var jag. Trevlig torsdag kväll. Kram Anette

Svar: Visste väl det och tack det samma ha en trevlig kväll samt kram tillbaka ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: