2019-03-15 Äntligen fredag så vi får cykelträna till/från Prachuap Khiri Khan via Dan Sing Khon, 80 km...

Jisses då, redan fredag och ytterligare en vecka har vi lämnat bakom oss. Då Ned städar vårt hus idag mellan kl 08.45 - 12.00 hoppade Rulle och jag upp på våra träningscyklar och styrde återigen mot Dan Sing Khon (DSK) och Prachuap Khiri Khan (PKK) och därefter hem till Huay Yang igen.
 
Vädret bjöd på skönt soldis blandat med klart väder och solsken, härlig medvind blandat med hård motvind som ger extra träning. Vi upplevde det inte lika varmt som på träningsrundan i tisdags till Ban Krud men var ändå tvungna att fylla på våra vattenflaskor i den lilla affären vid vägen i DSK.
 
Att köpa dricksvatten på flaska kan man göra på minsta lilla affär i vår omnejd och de finns med jämna mellanrum så att bli utan vatten behöver vi inte bli. Det är viktigt att dricka mycket då svetten flödar men tyvärr finns det bara mineralvatten att köpa på 7 Eleven på vår cykelträningsrunda vilket är lite bättre än bara pressat vatten som inte innehåller något annat än just vatten.
 
Vi tillsätter alltid elektrolyter och även havssalt till vårt dricksvatten hemifrån inför träningen då vi tömmer kroppen på salt i samband med svettningen och salt behöver vi för balansens skull.
 
2 km backen känns alltid som en rejäl utmaning men den fixade vi lätt den här gången också...
 
...och nu har vi även fixat intervallerna och nästa stopp är PKK...
 
En vacker klängväxt med vita söta stjärnformade blommor bland kokosnötsskalen...
 
Nu har vi just lämnat 7 Eleven vid Soi 5 och är på väg över den lilla bron strax norr om Apberget för att cykla till See Sea och Ludo för att köpa varsin paj till lunchfikat vid hemkomsten...
 
Utanför See Sea och pajerna är inköpta, Mums!
 
Dagens cykelträningstur till PKK via DSK, 80 km
 
Stort TACK min älskade Rulle för dagens som vanligt tuffa, svettiga cykelträningspass, precis som ett träningspass ska vara, och till dig min bloggläsare önskar jag en mysig fredag samt trevlig helg!
 
En bra motto, fyll livet med liv och inte bara med år 😊 

Kommentarer:

1 Tamara Nordberg:

Hej Annika,

Mitt namn är Tamara Nordberg och jag arbetar vid reseföretaget, Evaneos. Jag kom över din blogg och tycker att den verkar väldigt spännande! Jag undrar om du hade varit intresserad av ett möjligt samarbete. Det handlar om att du skulle posta ett sponsrat inlägg på din blogg i samarbete med oss.


Evaneos samarbetar med lokala researrangörer som ger resenären möjligheten att skräddarsy sin egen resa. Jag tänker att detta hade passat bra i kombination med din blogg då det i handlar om att göra något kul och unikt under sin resa.Tanken med blogginlägget är att det skall inspirera till att våga kasta sig ut på nya äventyr.


Om du är intresserad skulle jag gärna höras för ett första samtal, vilket nummer når jag dig bäst på?


Vänliga hälsningar,


Tamara Nordberg

Svar: Hej Tamara och tack för att du hittat min blogg och uppskattar den. Ditt erbjudande låter intressant och jag vill helst inte lämna ut mitt telefonnummer offentligt så vi kan höras via e-post först eller via Messenger. Mvh Annika
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Elisabet Lundqvist :

Så vackra blommor 😊/ Elisabet

Svar: Tack så mycket Elisabet och det finns så mycket vackra blomster här i naturen😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: