2019-03-23 När vi fick oväntat besök...

Klockan är ca 17.45 och plötsligt står de där vi vårt hus Maj och Jan med ett paket kaffe av vår favoritsort samt en nyplockad kokosnöt som de vill ge mig i gåva för min blogg.
 
Vilken hjärtevärmade gest och den gör mig riktigt rörd 💗
 
Jan läser min blogg varje dag och han blev så fascinerad av Huay Yang att han och hans Maj bestämde sig för att åka hit helt enkelt. Det roligaste är att de kunde bo hos Kenneth Kite i hans Home Stay på Surin 2 som jag nyligen bloggat om och därmed gjort reklam för. Det såg ju Jan och det var ju lyckat att de kunde fixa sitt boende där.
 
De åker vidare i morgon till Koh Tao och Jan bad om hjälp hur de skulle boka taxi till Chumphon och färjeläget där Chompraya har sina speedboat´s till Koh Tao.
 
Jag ringde Chon på Huay Yang Travel och Jan fick prata med henne och Chon löste det direkt så de blir hämtade i morgon på Surin 2 kl. 09.00 för att hinna med kl 13.00 båten och de skulle även få hjälp att fixa biljetterna. Jan var så imponerad att allt löste sig så snabbt och smidigt här i Huay Yang samt även annat övrigt i Thailand. 
 
Jag var dock inte det minsta förvånad för det är ju så det är här😀.
 
Stort TACK till Jan och Maj för gåvorna samt den trevliga pratstunden och vi önskar er en fortsatt trevlig resa samt vistelse i Thailand!
 
Jan med sina gåvor och Maj ville inte vara med på bild...
 
 
En bild tillsammans med mig ville Jan att det skulle vara också...
 
Livet är underbart och jag älskar trevliga överraskningar!

Kommentarer:

1 Elisabet Lundqvist :

Va härligt, jag har också fixat allt via chon och det verkar vara en riktig pärla. 😀/ Elisabet

Svar: Ja det är hon verkligen Elisabet och vi anlitar alltid henne när vi behöver transport.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Titti/Umeå/Huay Yang.:

Vilket fint besök ni fick. Trevligt.
Chon är toppen, hon löser det mesta.
Så snygg klänning du har på dig i härliga färger.
Kram Titti

Svar: Tack så mycket Titti och Chon är verkligen toppen samt tack för komplimangen om min hemmamysklänning 😊 Stor varm kram till dig från mig ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Birgitta S :

Vilken härlig överraskning o tänk vad mkt kontakter o trevligheter din blogg leder till. Det härliga med din blogg är att den är trevlig att läsa o har ett vettigt innehåll. Vilket gör att kommentarsfältet är trevligt också inte som på andra bloggar . Må så gott🐕kram

Svar: Tack så mycket Birgitta för din kommentar och den gör mig mycket glad för att du både läser och uppskattar min blogg 😍 Må så gott och stor varm kram till dig från ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: