2019-05-10 Fredag igen! ...därmed blir det cykelträning till/från Prachuap Khiri Khan via Dan Sing Khon och Immigration, 80,74 km...

Jisses vad veckorna far iväg och nu är det fredag igen! Ned städar vårt hus på förmiddagen och Rulle och jag cykeltränar till Prachuap Khiri Khan (PKK) via Dan Sing Khon (DSK).
 
Dags för 1 km backen efter en kort paus....
 
Vattenpaus för min del, Rulle dricker medan han cyklar, och snart är det dags att cykla upp för 2 km backen... 
 
Skönt att återigen ha fixat 2 km backen...
 
I samband med DSK passade jag på att ansöka om RE-Entry på Immigration. Skönt att ha det klart inför resan till Sverige den 27 maj.
 
Jag hade redan hemma fyllt i den blankett som gäller, fixat de kopior som de behöver så mitt ärende gick snabbt och smidigt.
 
Nu har jag min RE-Entrystämpel i passet och den ska jag visa upp på Immigration på Suvarnabhumi Airport när jag kommer hem till Thailand igen från Sverige.
 
Om jag missar den här RE-Entryansökan innan jag lämnar Thailand får jag bara 30 dagar turistvisa när jag kommer in i Thailand igen och tappar då mitt Visa. Onödigt därmed att slarva med det.
 
Immigration i DSK och här är det lugnt så här års....
 
NO TIPS, Bra att påminna om det...
 
Vi cyklade vidare och tog vår vanliga träningsrunda via Ban Thung Khlet till PKK och 7 Eleven vid Soi 5....
 
Vacker vy att skåda under vår energiintagningspaus utanför 7 Eleven på Soi 5 i PKK...
 
Fin fiskebåt på svaj...
 
 
Under cykelträningen hade vi blandade hårda eller mindre hårda vindar från alla håll och kanter. Från motvind som var som en vägg att bryta sig igenom, läskiga sidovindar och ljuvligt skön medvind och sol samt soldis och en temperatur på ca 35 C i skuggan.
 
Vi var skönt trötta i kroppen när vi kom hem till vårt vackra nystädade hem och fysiskt trött ska man vara efter ett träningspass annars får man träna ännu hårdare😅
 
På dagens cykelträning brände jag 1 918 kcal och det är facit på att min kropp fått kämpa hårt idag😀
 
Dagens cykelträningstur PKK via DSK 80,74 km...
 
Stort TACK min älskade Rulle för en tuff, svettig cykelträningstur och till dig min bloggläsare önskar jag en mysig fredag samt trevlig helg och var rädd om kroppen och knoppen!

Kommentera här: