2019-05-17 Härliga Fredag = Cykelträning till/från Prachuap Khiri Khan via Dan Singh Khon, 77,74 km

Veckan har återigen rusat iväg sedan förra fredagen och nu är det fredag igen och för Rulle och mig innebär det cykelträning till/från Prachuap Khiri Khan (PKK) via Dan Singh Khon (DSK). 
 
Vädret bjöd på mest sol och blandade vindar som återigen kom från alla möjliga och omöjliga håll med mer eller mindre tryck i. Ibland var det medvind där det borde ha varit sid- eller motvind och tvärtom, d.v.s ingen ordning alls😀. Kul med utmaningar och ju fler desto bättre träning!
 
Kom igen nu Rulle så vi får ta 2 km backen!
 
Slut på bensträckar- och vattenpausen för nu väntar 2 km backen...
 
Uppförsbacken på totalt 2 km känns inte lika tuff längre så det var tacksamt att få en rejäl motvind på väg upp för den till toppen så benmusklerna och andningen fick en extra skjuts.
 
På väg till PKK på den fina landsvägen från DSK via Ban Thung Khlet var det härligt att köra lite tempo i varierande fart och i PKK strax innan 7 Eleven på Soi 5 blev det en "selfie" denna gång. Till höger i bilden syns apberget. 
 
Snart får vi ta en lite längre energi- och vattenpåfyllarpaus...
 
På Phet Kasem Road fick vi både medvind och lite motvind och framför allt medvinden kändes skönt som farthjälp efter att vi cyklat nästan 7 mil och var på väg hem till Huay Yang. 
 
Dagens cykelträningsrutt till/från PKK via DSK, 77,74 km
 
Idag var det riktigt varmt men det märktes knappt då vinden svalkar ner värmen något och att det var varmt såg vi på temperaturen på vår altan när vi kom hem, nästan 39 C i skuggan😅 Tur att vi inte är särskilt känsliga för värmen under våra cykelträningar men det gäller att dricka massor med vatten!
 
Varmt och gott, nästan 39 C i skuggan...
 
Stort TACK min älskade Rulle för en tuff, svettig och härlig cykelträning och till dig min bloggläsare önskar jag en synnerligen mysig fredag samt helg och se till att ha det riktigt skoj!
 
Skoj kommer vi i vart fall att få ikväll tillsammans med goa fina vännen Ulf Ö och det blir en mysigt slut på fredagen för vår del😁.
 
Tänk vad livet är underbart att leva bara man ger det en chans att uppleva det fantastiska och goda i livet! 
 

Kommentarer:

1 Christina:

Jösses vilka kämpar ni är! Motvind, uppför, 39 grader och många mil!
Vi har suttit på dotterns balkong idag och tittat på alla de tiotusentals människor som sprungit halvmaran Göteborgsvarvet. Inte lika jobbigt... :-)

Svar: Tack så mycket Christina och hellre cykla än springa😊😀
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: