2019-05-23 Mysig strandpromenad med "mina" fyrbenta vänner och livet är verkligen gott att leva!

Idag är det torsdag och Sverigeresan närmar sig så det är bäst att njuta av mitt vackra hav och strand samt "mina" goa fina hundar tills det är dags att fara iväg från Huay Yang natten mellan söndag och måndag den 27 maj.
 
Lillflickan och Siikhaau ville hänga med idag och det fick de så gärna även om promenaden bli några kilometer kortare.
 
Lillflickan...
 
 
Lillflickan och Siikhaau...
 
 
 
 
Kul att se när vattnet rinner ut i havet så sakta och det här påminner om när jag var liten och älskade att bygga fördämningar där det var ett litet vattenflöde. Först bygga upp så vattenflödet stoppades sedan riva ner stoppet och se farten på vattnet när det forsade ut i gen med kraft..
 
Fantastiskt platt och hård samt bred strand...
 
Vackra moln på himlavalvet...
 
Silverbron över flodmynningen och lite ovädersmoln över bergen i fin kontrast...
 
...och en kritvit snäcka...
 
Jag är så tacksam för att jag har fått förmågan att se det vackra i min omgivning och njuta av det samt ha öppet sinne för att släppa in det goda och tänka ljusa och positiva tankar och leva utifrån det. Jag är även tacksam för att ha förmåga att mota bort och stänga igen mina goda sinnen när de onda krafterna vill komma in i mitt liv och påverka mig negativt eller göra mig upprörd eller ledsen. 
 
Att ha ett positivt sinnelag innebär inte att jag är opåverkbar av sådant som händer omkring mig i min närhet eller i världen i övrigt. Att tänka positivt ger mig en möjlighet att ta mig ur det som känns svårt eller är lite knepigt och det hjälper mig att lösa vad det nu är och tänka framåt och ta nya friska tag.  
 
Häromdagen fick jag en fin komplimang av thailändskan Pepsi, hon sa "jag känner igen dig för du cyklar så mycket i byn och ser alltid så glad ut".
 
En fin komplimang tycker jag och varför skulle jag inte se glad och nöjd ut när jag bara älskar Huay Yang och trivs här bättre och bättre för varje dag. Huay Yang har inte allt bara det bästa!
 
Stort TACK till mina vovvar för en mysig promenad och för att jag får ha det är goda, fantastiska sunda livet så länge det varar. 
 
Till dig min bloggläsare önskar jag allt gott och om man tänker goda tankar blir det ofta hur bra som helst. Vi kan inte enskilt rädda världen från onda människor men alla kan göra sitt bästa för att var goda människor.
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Om jag vore där i HY så skulle jag komma och bygga fördämningar med dig. Och vi skulle strunta i vad folk skulle säga och tycka. Barnasinnet och vansinnet ligger väldigt nära ......😂😍kram kram Gertrude

Svar: Tack Gertrude att bygga fördämningar med dig ser jag fram emot men jag ska öva lite först 😁 Jag håller med dig i övrigt och skickar med en stor varm kram till dig från mig😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Elisabet Lundqvist :

Det är det som är så härligt med att bli äldre, jag är inte lika rädd att göra bort mig så jag bygger gärna fördämningar och krokiga sandslott med dig och Gertrude 😀/ Elisabet

Svar: Tycker jag också Elisabet och man blir aldrig äldre än man gör sig och att behålla barnasinnet är bara nyttigt. Vad kul vi ska ha, du, Gertrude och jag😁
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Anonym:

Tack för underbara bilder! Håller med till 100%. Ha det fint. Kram Anette

Svar: Tack så mycket Anette för det och må så gott samt stor varm kram till dig från mig 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: