2020-08-03 En mysig eftermiddag och kväll med Fina Familjen...

På eftermiddagen kände jag mig sugen på att leka med barnbarnen så jag ringde och frågade Adam, via dotter Lindas lur, om han ville leka med mig och han svarade att det ville han gärna och att vi skulle gå till Uggleparken och att David skulle följa med förstås.
 
Vi beslöt därmed att träffas om en stund och det såg jag verkligen fram emot.
 
Jag tog tunnelbanan dit och vi började med en sagostund hemma först och därefter gick vår älskade dotter Linda, Adam och David samt Tore (Staffordshire Bulleterrier) ut till Uggleparken i Kristineberg.
 
Hej och hå vilken fart det är på denna lilla goa grabb David, 1 år...
 
Mycket spring i benen och testa gränser vad han klarar eller inte...
 
Full fart!
 
Här finns roliga figurer av alla de slag...
 
Adam, 6 år, gillar att vara på högre höjder och är duktig på att klättra...
 
 
"Kolla mormor, någon har slängt skräp på marken!"
 
Pinnar är skoj på alla sätt och vis!
 
När vi gick hemåt igen frågade Adam om inte jag ville äta middag hemma hos dem och om inte morfar Rulle också ville göra det. Linda och jag sa till Adam att han kunde ju ringa och fråga morfar om han ville det och så klart morfar Rulle ville det.
 
Så detta spontana besök som bara skulle vara några timmar på eftermiddagen med lite lek och skoj hade jag tänkt blev en hel kväll också med god kvällsmat, som duktiga kocken Daniel lagat, och kvällsmys där även Rulle var med till allas vår glädje. Den enda vi saknade var moster Maria men det får bli vid ett annat tillfälle när HELA Fina Familjen träffas.
 
Stort TACK till min älskade Fina Familj för en synnerligen trevlig och mysig eftermiddag och kväll och jag är så tacksam för att ni alla finns i mitt liv!

Kommentarer:

1 Linda:

Tack själva för att ni bor så nära nu ❤️❤️

Svar: Tack hjärtat och det känns fantastiskt bra❤❤❤
Annika i Stockholm Sverige

2 Birgitta S :

Åh vilken mysig dag o kväll med barn o barnbarn. Men vad tiden rusar 6 år? Minns när jag läste din blogg o han var en liten knatte. Nu börjar han bli stora killen.
Må så gott 🐕😍

Svar: Tack så mycket Birgitta för din kommentar och det var så mysigt och visst rusar tiden iväg. Därför är det så viktigt att ta vara på all tid vi har🥰 Må så gott du också och hoppas du njuter av din semester 😁🥰
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: