2020-08-06 Roadtrip till Strängnäs för att...

...träffa våra goa fina vänner Pontus och Marie och återlämna resväskan vi fick låna i samband med vår flytt från Huay Yang i Thailand den 16 februari 2020.
 
Resväskan var våra goa fina vänner Owe och Lena vänliga nog att ta med sig när de reste hem till Sverige från Huay Yang då vi hade full packning och inte kunde ta den själva på flyget. 
 
Nu skulle väskan i vart fall återbördas till sina rätta ägare och det blev ett synnerligen trevligt besök i vackra idylliska Strängnäs.
 
Vi hade bestämt att vi skulle en kort promenad till hamnen från Pontus och Maries lilla fina mysiga lägenhet för att äta kvällsmat tillsammans på Thai Garden.
 
Glada gänget, Rulle, Marie och Pontus...
 
Här ska vi äta kvällsmat på Thai Garden
 
Vackra Stockrosor i alla möjliga färger finns det här i restaurangens trädgård...
 
 
Här fick Pontus och Rulle krumma ihop sina kroppar för att komma med på fotot...
 
Mums med Gai Pad Met Mamuang för det var längesedan nu som vi åt det... 
 
Mycket gott och trevligt och det blev ett par timmar där då vi hade mycket att prata om, främst lite rapport samt även minnen från Lotus 1 i Huay Yang där de har hus och vi har ju sålt vårt vackra hus och flyttat därifrån den 16 februari 2020.  
 
Efter den goda maten tog vi en sväng på stan innan vi gick tillbaka till vår bil för hemfärd till Stockholm.  
 
 
En mycket trevlig restaurang och man sitter gärna i deras trädgård och äter så här års och när vädret tillåter...
 
 
Marie var så snäll och ville gärna bjuda på stans godaste mjukglass innan vi skiljdes åt...
 
Mums med mjukglass av vanilj från SIA...
 
Vi fick också ett kort men trevligt möte med Maries föräldrar på deras uteplats då de bor i närheten av Marie och Pontus.
 
Kl 20.30 rullade vi hemåt igen och vilken mysig roadtrip vi fick på köpet efter denna mysiga eftermiddag och kväll med Pontus och Marie!  
 
Strängnäsbron och vi tog väg 55 via Enköping hem till Stockholm.
 
Stort TACK från Rulle och mig till Pontus och Marie för dels lånet av resväskan dels för en mysig samvaro i deras vackra idylliska stad Strängnäs och till min älskade Rulle för en rolig och upplevelserik roadtrip!  

Kommentarer:

1 Marie o Pontus:

Stort Tack för att Ni kom och gästade oss i vår stad och att vi fick umgås med Er för ett par timmar. Jättemysigt !!! Kram o vi ses när vi ses igen...<3

Svar: Tack så mycket själva för en fantastiskt trevlig och mysig dag och kväll 🥰 Kram till er båda från oss båda ❤❤
Annika i Stockholm Sverige

2 Birgitta S:

Hej! Vad trevligt med lite Strängnäs bilder. Jag är uppvuxen strax utanför o gick gymnasiet i Strängnäs. Flyttade därifrån direkt efter skolan. Nu var det många år sen jag var där.
🐕🐕😍

Svar: Hej Birgitta och vad kul att du har en nära koppling till Strängnäs och kanske dags att besöka den fina idylliska staden för dig igen.🥰
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: