2020-01-04 När vi minst anar det....

...kommer våra goa fina grannar och vänner Marie och Ola med en flaska rödvin för att önska oss lycka till med flytten till Sverige och allt som hör därtill när det gäller försäljning av vårt vackra hus etc etc.😍
 
Det är så rörande med dessa fina goa vänner som vi har skapat en god kontakt med här i Huay Yang under alla våra år här sedan 2006 och som visar sin uppskattning gentemot oss på flera olika sätt. 💗 Stort TACK för det!  
 
Finaste rödvinet från våra goa fina grannar och vänner Marie och Ola!
 
Idag har jag stökat runt i vårt hus och försökt få lite struktur på alla våra prylar i skåp och lådor vad vi vill ta med oss till vårt hem i Stockholm alternativt som kan slängas eller ges bort.
 
Jisses vad mycket det är lätt att samla på sig fast vi tycker att vi har en hyfsad kontroll så inget sparas som vi absolut inte har någon nytta av vare sig i stunden eller längre fram. Bra att ha i fall att blir det ändå lite av gammal vana.
 
Nu har jag kommit så pass långt i mitt stök att jag åtminstone känner att jag har koll på läget och det känns skönt.
 
Rulle har fullt upp med att fixa till våra 4 cyklar samt plocka ut verktyg och annat som rör hans tekniska- och mekarområde och som vi ska ta med oss direkt hem med flyget eller via Seven Seas som kommer med våra packlådor och 4 cyklar efter några månader till sjöss.  
 
Det är både spännande och lite stressigt samtidigt fast bara positiv stress förstås då vi är övertygade om att allt kommer att bli till det bästa när det väl är klart.
 
Jag önskar dig min bloggläsare en skojig lördag samt tack för att du läser min blogg!
 

Kommentarer:

1 Göran:

Tack för PS 4 (Playstaion), den kommer att säljas till förmån för hundarna i H Y 😀

Svar: Tack så mycket själv Göran och det är en utmärkt idé ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: