2020-01-16 Bye, bye flyttboxarna vi ses igen i Stockholm!

Kl. 08.30 kom transporten från Seven Seas och hämtade våra totalt 21 flyttlådor inklusive våra 4 cyklar för att köra dem till Bangkok och därifrån via containerbåt och sedan vidare till vårt hem i Stockholm. Detta tar ca 2 månader och nu får vi hoppas på att allt går bra med dem under den långa transporten.
 
Seven Seas Worldwide hjälpte oss att transportera 4 flyttlådor från Stockholm till Huay Yang i samband med vår flytt hit för drygt 8 år sedan och det fungerade hur bra som helst så självklart kommer det gå lika bra den här gången. Seven Seas är bra att ha att göra med på alla sätt och vis och vi är mycket nöjda med den fantastiska service de visat oss hittills.  
 
https://www.sevenseasworldwide.com/
 
Vår flyttplan har därmed fungerat klockrent hittills och Rulle är en fena på logistik som är viktig för oss så att allt flyter på utan onödigt hinder.
 
Nu blir det lite lugnare för oss när det gäller övriga förberedelser inför flytten och när vi lämnar Huay Yang den 16 februari så nu ska vi njuta av den sista månaden här i härliga Huay Yang så mycket vi bara kan.
 
Våra flyttlådor packas in i transporten från Seven Seas... 
 
17 flyttlådor med prylar och 4 flyttlådor med våra cyklar
 
Eftersom transportmannen var ensam ställde Rulle upp för att hjälpa honom så klart... 
 
 
 
Packat och klart, duktigt jobbat grabbar!
 
 
Bye, bye flyttlådorna, vi ses i Stockholm!
 
 
Det är alltid roligt när saker och ting fungerar som det ska enligt vår planering och det har det verkligen gjort hittills inför vår återflytt till Stockholm. Nu återstår det bara att få vårt vackra hus sålt till en ny lycklig ägare😁 

Kommentarer:

1 Anonym:

Då Ni flyttade till HY hade ni då tänkt er att det skulle vara för en begränsad tid, eller tänkte ni " stanna för evigt"?
Jag kan tänka mig att mycket har hänt i er värld som fått er att tänka om.
Att komma tillbaka till Sverige kan ju inte vara problemfritt efter så lång tid. Jag tycker ni är modiga som åter bryter upp.
Jag sitter här och gruvar mig för att sälja och flytta tillbaka till Umeå efter drygt 40 år.
Men jag kommer att sakna dina Thailands loggar. Kram Gertrude ❤️

Svar: Tack Gertrude för din kommentar och när vi flyttade hit permanent 2011 hade vi inga barnbarn, inte ens påtänkta och vi tänkte stanna så länge vi kände för det. Förhoppningen var många år och så blev det ju också. Så klart det är en stor omställning att flytta så långt och till ett annat land på andra sidan jordklotet, nästan. För oss båda känns det dock inte som ett problem utan mer som en häftig utmaning. Att utmana sig själv och reda ut ev hinder är bara lärande. Så känner vi nu också när vi vänder tillbaka igen. Finns det en god vilja och positivt tänkande löser sig det mesta. Bloggen finns ju kvar med alla Huay Yang inslag och våra fina minnen och upplevelser härifrån. Sedan blir det bloggning om våra nya upplevelser. Stor varm kram till dig från mig ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Johan:

Ser ut att flyta på bra med kartongerna 😃
Hoppas det går bra med huset oxå
Hade jag varit 10 år äldre hade ni haft en bra spekulant
Behöver bygga på kapitalet lite mera först
Men vintrarna i framtiden kommer spenderas där det inte regnar och gärna i Huay yang
Trivs otroligt bra där , och i Thailand överlag
Sen vill man ha den svenska sommaren , den är nåt speciellt

Svar: Tack så mycket Johan för din kommentar och synd att du inte är tio år äldre då😁 Nu får vi snart uppleva annat klimat igen jämförelsevis med detta sköna varma klimat året om här i HY men det är flytten värd. Tur att det finns bra kläder och vi har ju också våra varma hjärtan som värmer upp oss innifrån. Passar på att önska dig en trevlig helg😊😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Anonym:

Spännande för er. Härligt med nya äventyr. Önskar er en fin helg. Kram Anette

Svar: Tack så mycket Anette och vi önskar er en fin helg också. Kram ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: