2020-01-23 Vackra blomster och goda körsbärstomater i gåva...

Idag uträttade jag lite ärenden i byn via min hyrcykel och när jag cyklade förbi Aunchan restaurang på Mellanvägen (mitt emot Tims Massage) kom Yupa och ropade att hon ville ge mig en påse med körsbärstomater i gåva som lycka till med flytten till Sverige igen. Tomaterna har hon odlat själv organiskt och vilken fin gåva!    
 
Mums med körsbärstomater som man kan äta som godis, både nyttigt och gott!
 
När jag var klar med mina ärenden och cyklade in på genvägen till höger strax efter söndagsmarknadsområdet fick jag syn på vackra blommor från en i övrigt ganska risig buske som växer vilt i dikeskanten.
 
Så vackra blommor skapade av naturen själv...
 
 
Genvägen som ligger direkt till höger om söndagsmarknadsområdet och mynnar ut till tvärvägen mellan Tempelvägen och Pop Shopvägen... 
 
Mina sinnen upptäckte blommorna direkt fast de är ganska dolda i den risiga busken...
 
Vill man se vackra blommor eller annat fint efter vägen gäller de att hålla sina sinnen öppna...
 
Ikväll blir det skoj hos våra fina goa vänner och grannar Pontus och Marie tillsammans med ett stort gäng med synnerligen trevliga och positiva människor. Det ska bli roligt och jag är övertygad om att det kommer bli en riktigt mysig kväll med detta goda sällskap!
 
I går sen eftermiddag kom goa fina Pontus och Marie med en flaska bubbel till oss för att vi tillsammans med dem skulle fira att vi fått vårt hus sålt och dessutom till goda vänner till dem. Härligt med så varma och generösa vänner så stort TACK för det! 
 
Även stort TACK till alla lyckönskningar vi fått via FB och min blogg!
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en finfin torsdag! 

Kommentera här: