2020-06-06 Heja Sverige på Sveriges Nationaldag!

Idag är det Sveriges Nationaldag och roligt att få vara hemma i Sverige denna gång och hedra vårt vackra land. 
 
Vädret, d.v.s regnet som kom över oss vid kl 13.30 tiden innebär ju att det blir ett firande inomhus i stället för vad vi tänkt utomhus med cykling in till Skeppsholmen och fika på medhavt med Fina Familjen. Men då väder är väder får vi ta den cykelturen vid ett annat bättre tillfälle vädermässigt.
 
Vi kommer att fira med hela Fina Familjen i kväll istället hemma hos Linda och Daniel och barnbarnen Adam och David så det ska bli mysigt och det ser jag verkligen fram emot!
 
 
Svenska Flaggans Dag - Sveriges Nationaldag är för oss svenskar en...
 
...ALLT MER SJÄLVKLAR DAG

"Sveriges Nationaldag är på väg att ta en allt mer självklar plats som en av våra viktiga svenska högtider. Många av oss vet kanske inte riktigt varför vi firar Nationaldagen – men de två historiska händelser som vi firar är avgörande för vårt land och oss alla...." fortsättning följer via nedan länk...

https://nationaldagen.se/start/nationaldagen/nationaldagen-historia/
 
Jag hann ta en mycket kort rask promenad vid kl 12.45 tiden men vände hemåt när molnen som närmade mig på himlavalvet bara blev svartare och svartare och gick in genom entrédörren precis när regnet började vräka ner. Puh, vilken flax! 
 
Vy från ett av våra sovrumsfönster...
 
 
Stort TACK för att vi har tak över huvudet och ett torrt samt tryggt fint boende och det är jag tacksam över då det tyvärr inte är alla förunnat. 
 
Jag önskar dig min bloggläsare en trevlig nationaldag vad du än hittar på för att hedra dagen😁 
 
 

Kommentera här: