2020-06-19 Underbar Midsommarafton med Fina Familjen...

Idag är det Midsommarafton och vädret bjöd på sol från en klarblå himmel samt värme om ca 25 C och vi firade denna fina dag med Fina Familjen. 
 
Efter en smarrig lunch hos Linda & Daniel och barnbarnen Adam och David åkte vi ut till Lovön för att ta en skogspromenad på Rävstensstigen som ligger i ett vackert stort skogsområde med enorma tallar och i övrigts skiftande mark och vegetation.
 
https://www.google.com/search?q=r%C3%A4vstenen+lov%C3%B6&oq=r%C3%A4vstene&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0j69i61.5643j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
 
Adam ville cykla på stigen med sin MTB och han är duktig på att fokusera och hålla balansen fast han bara är 6 år. Men han gillar allehanda sporter och är stark och uthållig samt envis på att fixa det han gett sig 17 på. Härlig attityd!
 
Adam ville cykla och vi andra gick...
Här kommer han...
 
Koncentration och fokus 
 
Bra jobbat Adam!
 
 
 
 
Rävstenen ett perfekt gryt för räven när den ska föda sina ungar...
 
 
Rulle, Daniel och Adam har bestigit stenen...
 
 
 
 
Enorma kraftiga tallar finns det här...
 
 
Enorm tall vid Rävstenen...
 
Vi knallade vidare mot vattnet Lambarfjärden...
 
 
 
Här fick Tore ett välförtjänt dopp för att svalka av sig...
 
 
Lambarfjärden...
 
 
Tore hämtar pinne i vattnet...
 
"Va, ska jag hämta den också?"
 
"Okejra"...
 
Storskrak med sina ungar, så fina...
 
Maria slöt upp till kvällsmaten, då hon var tvungen att jobba den stackaren, så nu blev hela Fina Familjen samlad och vi fick en synnerligen mysig kväll tillsammans.
 
Vi tog en kort promenad på Hornsbergsstrand där de flesta höll ansvarsfullt avstånd till varandra i sina respektive grupper på grund av smittorisken utom en del som samlats i en eller annan större grupp. Det är ju så en del människor fungerar som inte förstår vare sig sitt eget ansvar eller respekt gentemot sina medmänniskor vare sig det är Coronatider eller i andra sammanhang.
 
I vår familj är vi i vart fall noga med att följa de restriktioner som vi fått både gentemot varandra och mot våra medmänniskor och vi avstår att träffas om någon av oss visar en tendens att vara förkyld eller krasslig av annan orsak. Vi litar på varandra mer än vi gör gentemot våra medmänniskor och har stor respekt för Coronaviruset då det tydligt visat vad det kan ställa till med.
 
Snart är Midsommarafton över för denna gång och vi får beskåda en vacker solnedgång över Ulvsundasjön.
 
Stort TACK till min älskade Fina Familj för en som vanligt mysig tillvaro samt för god mat och dryck och till dig min bloggläsare hoppas jag du fick en finfin Midsommarafton du också.
 

Kommentarer:

1 Linda:

Fina bilder på vår fina Adam och tack för en fantastisk midsommar ❤️❤️

Svar: Tack så mycket själva hjärtat och det är underbart att vara hemma i Stockholm igen och få möjlighet att uppleva det här fantastiska. Pok äe❤❤❤
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: